ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (14.-15.3.2014.)

ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (14.-15.3.2014.)

Ovog vikenda održano je Zimsko seniorsko prvenstvo Zagreba u organizaciji našeg kluba. Za Trešnjevku je nastupilo  8 natjecatelja koji su osvojili skoro sve što se osvojiti i moglo. Naime, od ukupno 24 medalje podijeljene na ovom natjecanju, Trešnjevka je osvojila čak 18 i to sa svim naslovima prvaka i prvakinja Zagreba u svim disciplinama.

U kategoriji seniorki najbolja je bila MAJA BORIĆ s osvojenim zlatnim medaljama u svim pojedinačnim disciplinama (1m, 3m i toranj 5m), te zlatom u sinkro skokovima s LORENOM TOMIEK. Lori je u svim disciplinama u stopu pratila Maju, te je osvojila srebrne medalje u svim disciplinama. Ponosni smo na našu kadetkinju JANU KRVAVICU koja je svoj seniorski program odlično odradila što pokazuje i brončana medalja na dasci 3m, te brončana u sinkro skokovima s ANJOM OŽANIĆ.

U kategoriji seniora Trešnjevku su predstavljali trojica veličanstvenih od kojih je najbolji bio JURAJ MELŠA s osvojena dva zlata s daske 1m i 3m, dok je na tornju bio bolji HRVOJE BREZOVAC koji je osim zlata na tornju osvojio i srebrne medalje na dasci 1m i 3m. Juraj i Hrvoje su također bili uvjerljivo najbolji u sinkro skokovima te oko vrata objesili zlatne medalje. Jedini „pravi“  Trešnjevački senior bio je MARKO PERVAN koji je osvojio brončane medalje na dasci 1m i 3m.

ČESTITKE SVIMA NA ODLIČNIM REZULTATIMA I OSVOJENIM ODLIČJIMA!

Zahvaljujemo i našem sponzoru AK „Siget“ na poklonima koji su razveselili sve natjecatelje!

Idućeg vikenda očekuje nas Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske u Zadru. Našim natjecateljima želimo puno lijepih skokova i uspješnih rezultata!

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA