Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske<br />ZADAR, 18.-19.02.2011.

Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske
ZADAR, 18.-19.02.2011.

„Trešnjevka u sastavu: Marko Pervan, Maja Borić, Antonija Badel, Juraj Melša, Nataša Kolić i Petra Balog, na čelu sa trenericom i sutkinjom Anom Kera, ostvarila je ogroman uspjeh, vrativši se kući sa Seniorskog prvenstva Hrvatske sa osvojenih: ..“nikada više“..13 medalja!

Najveća senzacija je naš Juraj Melša, koji je postao PRVI SENIOR HRVATSKE na dasci 3 metra, te nakon dugo godina u Zagreb vratio laskavu titulu!!!!!

Osim zlata na 3m, Jurić se okitio i broncom (1m), srebrom (ekipno) i još jednim zlatom u sinkro skokovima. Njegov klupski kolega, Marko Pervan također je bio uspješan te osvojio zlato (1m) i srebro (3m). Kod seniorki, za najbolji „Trešnjevački“ rezultat zaslužne su Maja Borić, koja je osvojila 3 srebra (3m, toranj i ekipno) i 2 bronce(1m I sinkro skokovi), te Antonija Badel koje je na dasci 3m izborila broncu, te osvojila svoju prvu seniorsku medalju!

I na kraju, valja spomenuti još jedan zlatni rezultat u sinkro skokovima sa daske 3m, za kojeg su zaslužne naše trenerice, ali još uvijek i aktivne natjecateljice, Nataša Kolić & Petra Balog!

…“ČESTITKE SVIMA“…

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA