ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (21. – 22.3.2014)

ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (21. – 22.3.2014)

Ovog vikenda na bazenu Višnjik u Zadru održano je Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem se naš klub predstavio s 8 natjecatelja koji su ponovno postigli zavidne rezultate. Osvojili smo čak 16 medalja, od čega čak 8 naslova prvaka Hrvatske.

Najuspješniji senior bio je JURAJ MELŠA koji je osvojio tri zlata u pojedinačnim disciplinama, te zlato u sinkro skokovima s HRVOJEM BREZOVAC. Hrvoje je u stopu slijedio Jurića, i tako osvojio tri srebrne medalje u pojedinačnim disciplinama. Naš jedini „pravi“ senior, MARKO PERVAN osvojio je brončanu medalju na dasci 1m, i srebro u sinkro skokovima sa Zadraninom Rokom Sipina.

Naša najbolja seniorka bila je MAJA BORIĆ koja je izborila naslov prvakinje Hrvatske s daske 1m, dok je na 3m i tornju 5m osvojila srebrne medalje. LORENA TOMIEK osvojila je srebro na dasci 1m i broncu na dasci 3m. Maja i Lori osvojile su i zlato u sinkro skokovima.

U posebnoj disciplini „ekipno“ naš muško-ženski par BREZOVAC-TOMIEK okitio se zlatnom medaljom.

Osim osvajača medalja, odlična je bila i naša kadetkinja JANA KRVAVICA koja se odlično snašla u seniorskoj konkurenciji i tako osvojila 5. mjesto na dasci 1m i 4. mjesto na dasci 3m. Jana je zajedno s ANJOM OŽANIĆ osvojila i 4. mjesto u sinkro skokovima. Anja je na dasci 1m bila 9., a LEDA PEŠTELIĆ 10.

ČESTITKE SVIMA NA IZVRSNIM REZULTATIMA!

Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske 2014 ksv tresnjevka

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA