ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 03.-04.02.2012.

ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 03.-04.02.2012.

Na Zimskom plivalištu Mladost od 03.-04.02.2012. održalo se Zimsko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. U izvrsnoj priređivačkoj funkciji dvaju nova kluba našega športa, Kluba za skokove u vodu “Nemo” i “Flipper”, “Trešnjevčani” su ostvarili zaista hvalevrijedne rezultate.
Ukupno osvojenih 12 medalja “Trešnjevačkog” tima (Marko Pervan, Maja Borić, Antonija Badel, Juraj Melša i Hrvoje Brezovac) i više je nego dobar razlog za zadovoljstvo trenerica Nataše Kolić i Petre Balog, te sutkinje Ane Kera.
 
Prema dobnoj kategoriji, jedini naš “pravi” senior Marko Pervan okitio se zlatom u disciplini daska 1m, te srebrom u olimpijskoj disciplini 3m. Maja Borić (iako juniorka, kao i ostatak ekipe) sjajno je odskakala disciplinu sinkro 3m u paru sa zadrankom Marić, gdje je osim zlata ostvarilla i normu za Seniorsko prvenstvo Europe, koje će se u svibnju održati u nizozemskom Eindhovenu. U disciplini toranj i daska 1m, Maja je osvojila srebro dok je na dasci 3m osvojila brončanu medalju. Sjajan uspjeh ostvario je i naš Jurić Melša koji je “obranio naslov” seniorskog prvaka Hrvatske na dasci 3m sa prošlog zimskog Prvenstva iz Zadra. Zlatni je još bio i u sinkro disciplini 3m sa Marom Marić iz Zadra, srebro je osvojio u ekipnoj disciplini sa kolegicom Borić i na dasci 1m dok je na tornju zauzeo 3.mjesto. Tonka Badel zauzela je odlično 4.mjesto na dasci 1m, dok je naš najmlađi predstavnik Hrvoje Brezovac sjajno odradio svoje prvo Seniorsko prvenstvo Hrvatske, te osvojio i brončanu medalju u sinkro skokovima sa daske 3m u paru sa Gabrijelom Kukorom iz Kluba “Medveščak”.
 
Osim ovako dobrih rezultata, natjecatelji ali i suci obradovali su se nizom poklona dobivenih od sponzora priređivača: Autokluba Siget, Oreb sailing, Franck, Tuča i Turističke zajednice Zaprešić!
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA