ZIMSKO KADETSKO- JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA, 02.- 04.03.2012.

ZIMSKO KADETSKO- JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA, 02.- 04.03.2012.

Na Zimskom plivalištu Mladost od 02.- 04.ožujka održano je prvenstvo Zagreba za kadete i juniore. Priređivač ovoga natjecanja, Klub za skokove u vodu “Nemo” iz Zagreba imao je pune ruke posla s obzirom na broj prijavljenih zagrebačkih skakača u vodu kojih je bilo čak 90….što je sjajna vijest jer pokazuje da je interes bavljenja ovim atraktivnim športom u gradu Zagrebu sve veći i veći.
Velika ekipa od 27 predstavnika našeg Kluba predvođena trenericama Marinom Novosel, Natašom Kolić i Petrom Balog, te sutkinjom Anom Kera ostvarila je sjajne rezultate i osvojila 29 medalja!!
 
Od “Trešnjevačkih” limača istaknuli su se srebrni David Ledinski i brončani Roko Krilić na dasci 1m, a kod naših limačica najbolja je bila Mara Suknaić koja je zauzela 4.mjesto.
 
U malo starijoj dobnoj kategoriji, kod mlađih kadeta uvjerljivo je najbolji bio Dominik Pavelić, koji se ponovno istaknuo svojom kvalitetom i zasluženo “oko vrata objesio” 3 zlata i srebro. Kod djevojčica, izvrsna je bila naša Jana Krvavica koja je osvojila svoju prvu zlatnu medalju na dasci 3m, dok je na tornju bila srebrna.
 
Kod kadeta i kadetkinja, “Trešnjevka” je zasigurno najviše trijumfirala jer su Hrvoje Brezovac i Karla Sabljić osvojili sve što se moglo osvojiti te se okitili sa čak četiri zlata, dok je njihova klupska kolegica Matea Šantolić sjajno odskakala disciplinu toranj i zauzela 2.mjesto.
Maja Borić, naša najbolja mlađa juniorka na ovome prvenstvu Zagreba potvrdila je norme Hrvatskog saveza za skokove u vodu u disciplinama daske 1m i 3m, i uz to osvojila 3 zlata. Mlađi junior Juraj Melša osvojio je 2 zlata i 2 srebra a najviše se istaknuo u disciplini sinkro skokova sa daske 3m u paru sa Frankom Balerom iz KSV “Dive”, gdje im je za 1.60 bod pobjegla norma HSSV- u.Naša Leda Peštelić osvojila je 2 bronce i srebro na dasci 3m.
Kod najstarijih, “Trešnjevku” je predstavljala Antonija Badel koja je u paru sa Majom Borić osvojila broncu u sinkru daska 3m.
 
Čestitke svima….a naravno i ostatku ekipe: Anji Ožanić, Tari i Tessi Jakšinić, Marti Kružić, Izabeli i Antoniju Bančić, Davidu Butorac, Leni Pavelić, Jani Brezovac, Dori Tomljenović, Maji Ferenčić, Anji Vučinić i Borni Oslić….nekima je ovo bilo prvo natjecanje…
 
Hvala i ALLIANZ osiguranju, koji je svojim poklonima još više uveličao ovo mnogobrojno prvenstvo Zagreba!
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA