ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (8. – 10. OŽUJKA 2013)

ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (8. – 10. OŽUJKA 2013)

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske održano je od 8. do 10. ožujka na bazenu „Višnjik“ u Zadru. Ispred našeg kluba nastupilo je 14 natjecatelja predvođenih trenericama Kolić, Balog i Novosel. Ovo natjecanje donijelo nam je čak 21 medalju u pojedinačnim disciplinama i 9 u sinkro skokovima.

Najuspješnijim ponovno se pokazao JURAJ MELŠA koji je titulu prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih juniora ostvario na svim pojedinačnim disciplinama (1m, 3m, 5m). Također, Melša je ostvario norme na sve tri discipline.
U istoj kategoriji HRVOJE BREZOVAC osvojio je sva srebrna odličja na daskama 1m, 3m i tornju 5m.
Sinkro par MELŠA – BREZOVAC okitio se najsjajnijim odličjem.

U kategoriji juniorki MAJA BORIĆ osvojila je srebrne medalje na svim pojedinačnim disciplinama (1m, 3m, 5m) sa ostvarenom normom na disciplinama 1m i 3m. U sinkro skokovima u paru s Marcelom Marić (Zadar), Maja je osvojila 1. mjesto također s ostvarenom normom.
U ovoj kategoriji nastupila je i ANTONIJA BADEL koja je na dasci 1m osvojila 4. mjesto.

LORENA TOMIEK posebno se istaknula u kategoriji mlađih juniorki osvojivši sva tri zlatna odličja u pojedinačnim disciplinama, dok je u sinkro skokovima u paru s Ledom Peštelić osvojila broncu. LEDA je u istoj kategoriji osvojila tri brončane medalje na dasci 1m, 3m i tornju 5m.

U kategoriji kadetkinja, JANA KRVAVICA osvojila je srebrnu medalju na dasci 1m, a zlato joj je izmaklo za samo 1 bod. Na tornju 5m također je osvojila srebrnu medalju, dok je na dasci 3m osvojila 5. mjesto. ANJA OŽANIĆ okitila se s brončanom medaljom na tornju 5m, dok je na dasci 1m bila 5., a na dasci 3m 4. Sinkro par KRVAVICA – OŽANIĆ osvojile su 1. mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta imali smo tri predstavnika. Najbolji je bio DOMINIK PAVELIĆ koji je osvojio dvije zlatne medalje na dasci 1m i tornju 5m na kojem je ostvario i normu.
Naša dva limača DAVID LEDINSKI I ROKO KRILIĆ prvi puta su natjecali u kategoriji mlađih kadeta i ostvarili odlične rezultate. David je osvojio srebrnu medalju na dasci 3m, a zlato mu je izmaklo za samo 1 bod, dok je na dasci 1m osvojio 5. mjesto. Roko je na 3m osvojio 7. mjesto, a na dasci 1m medalja mu je izmakla za 2 boda.
PAVELIĆ i LEDINSKI osvojili su brončanu medalju u sinkro skokovima.

U kategoriji mlađih kadetkinja na prvenstvu Hrvatske nastupile su po prvi puta naše limačice MAJA FERENČIĆ (6. mjesto 1m) DORA TOMLJENOVIĆ (7. mjesto 1m) i mlađa kadetkinja MARA SUKNAIĆ (9. mjesto 1m).

ČESTITKE SVIM NATJECATELJIMA!!!!

Galerija

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba 2013 Zadar

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA