ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (21.2.-23.2.2014)

ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (21.2.-23.2.2014)

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba ove godine okupilo je 95 natjecatelja od limača do juniora. Naš klub predstavljalo je trideset i jedan skakač, a rezultatima smo se ponovno pokazali kao uvjerljivo najbolji klub sa osvojenih čak 45 medalja od čega je čak 25 onih najsjajnijih, zlatnih.

Tijekom svečanog otvaranja natjecanja predsjednica Zagrebačkog saveza za skokove u vodu, gđa Đurđica Novosel dodijelila je laureate za najbolje sportaše Zagreba u 2013. godini. Od ukupno 9 laureata naši skakači zaradili su čak 6.

NAJBOLJA SENIORKA – MAJA BORIĆ
NAJBOLJA JUNIORKA – MAJA BORIĆ
NAJBOLJI JUNIOR – JURAJ MELŠA
NAJBOLJA MLAĐA JUNIORKA – LORENA TOMIEK
NAJBOLJA KEDETKINJA – JANA KRVAVICA
NAJBOLJI MLAĐI KADET – DOMINIK PAVELIĆ

Naši najbolji skakači JURAJ MELŠA u kategoriji juniora i HRVOJE BREZOVAC u kategoriji mlađih juniora ponovno su osvojili sve što se osvojiti može. Okitili su se zlatnim medaljama u svim disciplinama (daska 1m, 3m, toranj i sinkro).

U kategoriji juniorki najbolja je bila MAJA BORIĆ sa osvojene dvije zlatne medalje s daske 1m i 3m,  i srebrnom medaljom s tornja gdje je bolja bila klupska kolegica LORENA TOMIEK. Lori je osim zlata na tornju osvojila i srebro s daske 1m i 3m. Cure su zajedno osvojile i zlato u sinkro skokovima. U istoj kategoriji dvije brončane medalje osvojila je LEDA PEŠTELIĆ koja je s  mlađom juniorkom ANJOM OŽANIĆ također osvojila i srebro u sinkro skokovima. Anja se okitila naslovom prvakinje Zagreba s tornja 5m, a na dasci 1m i 3m osvojila je srebrne medalje.

Kadeti DOMINIK PAVELIĆ i JANA KRVAVICA na najviše postolje popeli su se u svim pojedinačnim disciplinama. Dominik je u paru s mlađim kadetom DAVIDOM LEDINSKIM osvojio još jedno zlato u sinkro skokovima, dok je David u svojoj kategoriji briljirao u svim disciplinama osvojivši tri zlatne medalje. Jana je osim  tri zlata osvojila i srebro u sinkro skokovima s novom partnericom, mlađom kadetkinjom MAJOM FERENČIĆ. Maja nas je ugodno iznenadila s još tri medalje, srebrnom na dasci 1m, brončanom s daske 3m i brončanom sa svog prvog nastupa na tornju 5m. U istoj kategoriji svojim prvim nastupom razveselio nas je MARIO ČAVLINA osvojivši broncu na dasci 1m.

Naš najbolji limač ROKO KRILIĆ okitio se srebrom s daske 1m, a u starijoj kategoriji mlađih kadeta osvojio je srebro na tornju 5m, broncu na dasci 3m i srebro u sinkro skokovima s Kokić Marom (MED). Limačica DORA TOMLJENOVIĆ osvojila je brončanu medalju.

Čestitke i ostalima na sudjelovanju:

Limači: JAN MUFIĆ (6.), MATEO OBULJEN (8.), FRGAČIĆ LUKAS (9.), PATRICK KALEZIĆ (11.), BARTUL BURCAR (12.), GRGA MILETIĆ (15.), ERIK KALEZIĆ(17.),  MARKO SIKIRIĆ(22.), ANDRIJA BURCAR(23.), PETAR KERA(26.)

Limačice: IVA SIKIRIĆ (5.), ANA SIKIRIĆ(11.), NINA OŽANIĆ(14.), IDA SABLEK(20.), KLARA BELEC(21.)

Mlađe kadetkinje: IZABELA BANČIĆ (4. 1m i 5. 3m), LEA DVORŠEK (6.)

Kadetkinja: CORA BORKOVIĆ(6.)

POSEBNE ČESTITKE OSVAJAČIMA MEDALJA KOJI SVAKIM NATJECANJEM POKAZUJU VIDLJIVI NAPREDAK KOJI JE DOKAZ ODLIČNOG RADA NAŠEG KLUBA ALI I PONOS I NAGRADA NAŠIM TRENERICAMA NATAŠI KOLIĆ, PETRI BALOG, MARIANI ŠUVAR I MARINI NOVOSEL.

Galerija

Rezultati

1970477_10202493292987550_1661725682_n

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA