ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (15.-17.3.2013.)

ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA (15.-17.3.2013.)

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba održano je od 15.-17. ožujka na Zimskom plivalištu Mladost. Naš klub nastupio je s čak 28 skakača raznih dobnih skupina. Na postolje smo se penjali čak 32 puta i to 20 puta po zlatne medalje, 8 puta po srebrne i 5 puta po brončane.

Prvenstvom su dominirali JURAJ MELŠA, MAJA BORIĆ, LORENA TOMIEK, JANA KRVAVICA I DOMINIK PAVELIĆ koji su u svojim kategorijama osvojili sva zlatna odličja u svim disciplinama (1m,3m i toranj 5m)!!! ČESTITKE NAŠIM NAJSJAJNIJIM SKAKAČIMA!

Naš najmlađi „zlatni dečko“ bio je DAVID LEDINSKI na dasci 1m, dok je na dasci 3m osvojio brončanu medalju.
Osvajači srebrnih medalja bili su LEDA PEŠTELIĆ i HRVOJE BREZOVAC, također u svim disciplinama, dok je ANJA OŽANIĆ srebro osvojila na dasci 1m, te tornju 5m.

Broncom na dasci 1m okitili su se limačica MAJA FERENČIĆ, limač ROKO KRILIĆ, te mlađa kadetkinja MARA SUKNAIĆ.
U sinkro skokovima prvo mjesto osvojili su naši sinkro parovi BORIĆ-TOMIEK, MELŠA – BREZOVAC, KRVAVICA – OŽANIĆ I PAVELIĆ – LEDINSKI, dok su treće mjesto osvojile BADEL – PEŠTELIĆ.

ČESTITKE SVIM OSVAJAČIMA I OSVAJAČICAMA MEDALJA I ČESTITKE NA SUDJELOVANJU OSTALIM TREŠNJICAMA: Dori Tomljenović, Izabeli Bančić, Lari Krilić, Lei Dvoršek, Tamari Iveković, Ivi Sikirić, Zoe Kotnik, Rene Kotnik, Teni Olup, Klari Belec, Karlu Vukušić, Davidu Butorac, Janku Polović, Lukasu Frgačić i Marku Sikirić.

Idući vikend nas već očekuje Uskršnji međunarodni miting! Svima puno sreće, lijepih skokova i novih medaljica!

Galerija

Rezultati

IMG_6295

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA