ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (14.-16. VELJAČE 2014.)

ZIMSKO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (14.-16. VELJAČE 2014.)

Ovog vikenda održano je Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Nastupili smo sa 13 natjecatelja koji su ponovno pokazali zavidne rezultate dostojne najboljem klubu u Hrvatskoj sa osvojenih čak 25 medalja (13 zlata, 6 srebra i 6 bronci).

Naši „zlatni dečki“ JURAJ MELŠA u kategoriji juniora i HRVOJE BREZOVAC u kategoriji mlađih juniora pokazali su izvrsnu formu osvojivši zlatna odličja u svim disciplinama (daska 1m i 3m, toranj 5m i sinkro). Juraj je ostvario normu Hrvatskog saveza za skokove u vodu na tornju 5m, a istovremeno je primio laureat za najboljeg sportaša u 2013. godini! Čestitamo! Hrvoje je također ostvario normu na dasci 1m i 3m dok mu je na tornju falilo svega 0,20 bodova.

Naša najbolja juniorka MAJA BORIĆ osvojila je srebrne medalje u disciplinama 1m, 3m i 5m, a sama činjenica da je u svim disciplinama ostvarila norme govori mnogo o njezinoj kvaliteti. Također, Maja je s klupskom kolegicom LORENOM TOMIEK osvojila zlato s normom u sinkro skokovima. Lorena je osim zlata u sinkru osvojila i tri brončane medalje, a normu je dostigla na dasci 3m, te se pridružila gore navedenim skakačima u hrvatskoj reprezentaciji.

Kadetkinja JANA KRVAVICA, iako je ozlijeđena, dva puta se popela na najviše postolje na dasci 1m i tornju 5m, dok je dasci 3m zauzela 3. mjesto.

Prvak Hrvatske u svim pojedinačnim disciplinama u kategoriji mlađih kadeta postao je DAVID LEDINSKI koji je još jednom pokazao kako od njega možemo puno očekivati. Izvrstan je bio i naš limač ROKO KRILIĆ koji je u istoj kategoriji osvojio srebro s daske 1m i na tornju 5m, te brončanu medalju na dasci 3m. David i Roko svojim rezultatom na dasci 1m po prvi puta ostvarili su normu Hrvatskog saveza za skokove u vodu, te je reprezentacija Hrvatske tako upisala i dva nova člana u 2014. godini. Osim norme na 1m, David je ostvario normu i na tornju 5m, a u paru s DOMINIKOM PAVELIĆEM i srebro u sinkro skokovima.

U kategoriji mlađih juniorki  na tornju 5m brončana je bila ANJA OŽANIĆ.

Čestitamo i MAJI FERENČIĆ koja je dva puta zauzela 4. mjesto, IZABELI BANČIĆ na 5. mjestu s daske 3m i 7. mjestu s daske 1m, DORI TOMLJENOVIĆ na 6. mjestu s daske 1m i 7. mjestu s daske 3m, te LEDI PEŠTELIĆ na 4. mjestu u sinkro skokovima.

Iduće natjecanje je Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba već idućeg vikenda od 21.-23.2. Našim skakačima želimo puno lijepih skokova i naravno što više dobrim rezultata!

Galerija

Rezultati

IMG_2169_1024x686

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA