Zadar open<br />20.-22.05.2011.

Zadar open
20.-22.05.2011.

Na zatvorenom plivalištu na Višnjiku u Zadru održan je međunarodni miting „Zadar Open 2011“. U konkurenciji od 61 natjecatelja između Mađarske, Austrije, Srbije i Hrvatske, i „Trešnjevka“ je imala svojih 9 predstavnika: Margitu Županić, Maju Borić, Juraja Melšu, Antoniju Badel, Karlu Sabljić, Ledu Peštelić, Hrvoja Brezovca, Mateu Šantolić i Anju Ožanić.

Kod najstarijih „Trešnjevčana“ osvajačica medalje bila je Megi Županić, okitivši se sa zlatom na dasci 1m, te broncom na 3m i u sinkro skokovima sa Arijanom Andreić iz „Medveščaka“, dok je Tonka Badel u istoj kategoriji na 1m bila vrlo dobra zauzevši 8.mjesto. U dobnoj kategoriji ml.juniorka, naša Maja je unatoč netreniranju zbog ozljede nožnog zgloba još jednom pokazala svoju kvalitetu potvrdivši normu za prvenstvo Europe, te osvojivši 2 srebra i zlato u sinkru sa Marcelom Marić. Kod kadeta medalje je kući ponio Juraj Melša (2 srebra i broncu), dok je Hrvoje Brezovac zauzeo 7. mjesto na 1m, 4.mjesto na 3m i na tornju 5.mjesto. U toj istoj kategoriji kod djevojčica, Karla Sabljić ostvarila je sjajan rezultat na tornju 5m, te osvojila najsjajniju medalju, dok je Leda Peštelić u toj istoj disciplini osvojila broncu. Kod kadetkinja za „Trešnjevku“ su još skakale i Matea Šantolić (12,mjesto-1m, 8.mj.-3m i 5.mj.-T) i Anja Ožanić (15.mj.-1m i 6.mj.-T).

U sklopu „Zadar Opena 2011“ održao se i tečaj za suce, tako da se „Trešnjevka“ sa mora vratila osim sa medaljama i „lagano preplanulim tenom“, i sa svoja 3 nova suca: Markom Pervanom, Marinom i Đurđicom Novosel.
Rezultati natjecanja

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA