ZADAR OPEN, 11.- 13.05.2012.

ZADAR OPEN, 11.- 13.05.2012.

Na Zadarskom bazenu “Višnjik” od 11.-13. svibnja ove godine održalo se međunarodno natjecanje “Zadar Open 2012”. U konkurenciji između Austrije, Mađarske, Srbije i naravno, domaćih Klubova, brojčano umanjena “Trešnjevka” (zbog ozljeda Borić i Sabljić) ponovno je ostvarila zapažene rezultate.
 
Od muških predstavnika izvrstan rezultat napravio je mlađi junior JURAJ MELŠA u disciplini Toranj 5m, gdje je ostvario normu za odlazak na Juniorsko prvenstvo Europe koje će se u srpnju održati u Grazu. Osim zlata na tornju okitio se i najsjajnijom medaljom u sinkro skokovima sa Daske 3m te sa po dvije bronce na 1m i 3m. Naš najbolji klupski kadet HRVOJE BREZOVAC također se može pohvaliti, i to sa čak dvije ostvarene norme, po prvi puta na Tornju 5m i onoj potvrđenoj na Dasci 3m. Uz norme, Hrvač je osvojio dva srebra, na tornju i u sinkro disciplini sa 3m dok je na 3m zauzeo 3.mjesto.
 
Ženske “Trešnjevačke” predstavnice bile su mlađa juniorka LEDA PEŠTELIĆ sa osvojenom broncom na Dasci 1m i zlatom na Tornju, zatim kadetkinja ANJA OŽANIĆ sa broncom na Tornju i JANA KRVAVICA koja je iako još uvijek mlađa kadetkinja nastupala u starijoj dobnoj kategoriji te u paru sa Rutom Simonić iz “Medveščaka” u sinkru sa Daske 3m osvojila srebro, dok joj je u individualnoj disciplini Daske 3m medalja izmakla za 2 boda.
 
Valja spomenuti i LORENU TOMIKEK sa osvojena dva srebra na Dasci 1m i 3m.
 
…bravo za sve…
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA