USKRŠNJI MEĐUNARODNI MITING (22.-24. OŽUJKA 2013.)

USKRŠNJI MEĐUNARODNI MITING (22.-24. OŽUJKA 2013.)

Uskršnji međunarodni miting održan od 22. do 24. ožujka okupio je oko 100 skakača iz 6 zemalja (Rusija, Mađarska, Austrija, Bugarska, Srbija i Hrvatska).  Naš klub proslavio je izvrsne rezultate i „odskakao“  čak do 20 medalja (7 zlatnih, 6  srebrnih i 7 brončanih)!!!!

Naš briljantni mlađi junior JURAJ MELŠA ponovno je pokazao svoju spremnost osvojivši zlato na dasci 3m i srebro na dasci 1m te je tim rezultatom potvrdio norme za odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati u srpnju u poljskom Poznanu. Da Jurić ne bi putovao sam, pridružio mu se i HRVOJE BREZOVAC koji je s osvojene dvije bronce također osigurao svoj odlazak na Juniorsko prvenstvo Europe.

Mlađa juniorka LORENA TOMIEK na obje discipline uvjerljivo je odnijela zlatne medalje i također ostvarila norme Hrvatskog saveza za skokove u vodu. I Lorena odlazi u Poljsku!!!!

Našim normama nema kraja, a za to je zaslužna i naša juniorka MAJA BORIĆ koja je ovim natjecanjem samo potvrdila svoj odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo. Maja je na ovom natjecanju našem klubu donijela zlato na 1m i srebro na 3m.

Naša mlada nada, kadetkinja JANA KRVAVICA, okitila se srebrnom medaljom na dasci 1m sa ostvarenom  normom HSSV-a i brončanom medaljom na dasci 3m.

DOMINIK PAVELIĆ, naš najbolji mlađi kadet izvrsno je odskakao do zlata na dasci 1m i s tim rezultatom premašio normu za čak 20 bodova!!! Na dasci 3m, Dominik je također bio odličan, srebrni.

Limač DAVID LEDINSKI osvojio je brončanu medalju na dasci 1m, a na dasci 3m natjecao se u starijoj kategoriji mlađih kadeta gdje je također osvojio brončanu medalju i pokazao da se od njega puno očekuje u budućnosti.

Naše limačice pokazale su zavidne rezultate. DORA TOMLJENOVIĆ hrabro je odskakala do svoje prve medalje, i to srebrne,  a odmah iza nje brončana medalja pripala je IZABELI BANČIĆ.

Sinkro par BORIĆ – TOMIEK zajedno su odskakale do najsjajnijeg odličja, a njihove mlađe klupske kolegice KRVAVICA – OŽANIĆ slijedile su njihov primjer i također se okitile zlatom. Naši sjajni dečki MELŠA – BREZOVAC osvojili su srebrnu medalju, a u mlađoj kategoriji dječaka imali smo brončani sinkro par PAVELIĆ – LEDINSKI.

ČESTITAMO I NAŠIM OSTALIM SKAKAČIMA NA SUDJELOVANJU NA MEĐUNARODNOM MITINGU, a oni su: Lea Dvoršek (limačica, 6. mjesto 1m), Iva Sikirić (limačica, 9. mjesto 1m), Tamara Iveković (limačica, 17. mjesto 1m), Roko Krilić (limač, 5. mjesto 1m, ml.kadet 5. mjesto 3m), Janko Polović (limač, 14. mjesto 1m), Anja Ožanić (kadetkinja, 6. mjesto 1m, 6. mjesto 3m), Leda Peštelić  (ml. juniorka,6. mjesto 1m, 4. mjesto 3m).

GALERIJA

Rezultati

 

IMG_6509

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA