Svjetsko juniorsko prvenstvo – Adelaide, Australija, 08. – 14. listopada 2012.g

Svjetsko juniorsko prvenstvo – Adelaide, Australija, 08. – 14. listopada 2012.g

Svjetsko juniorsko prvenstvo u Australiji, Adelaide, održano od 8.-14. listopada okupilo je više od 300 skakača iz više od 30 zemalja. Među njima su se našli i naši Trešnjevački reprezentativci, Maja Borić i Juraj Melša koji su se vratili s drugog kraja svijeta puni doživljaja i novih iskustava.

U sinkro skokovima s daske 3m naša Maja je u paru s Marcelom Marić iz Zadra postigla odličan rezultat s osvojenim 13. mjestom i potvrđenom normom. Iako su obje donedavno bile povrijeđene, postignuti rezultat stao je uz bok rezultatu naših trenerica Kolić-Balog koje su 2002. godine u Aachenu u istoj disciplini zauzele 12. mjesto. Maja se vrlo dobro pokazala i u pojedinačnoj disciplini daska 3m sa samo 4 boda do norme ostavivši iza sebe čak deset natjecateljica.

Jurić se muški borio sa „svemirskom“ konkurencijom u svojoj kategoriji. Na dvije discipline norma mu je izmakla za samo 20 bodova.
Ne ide svatko u Australiju, ne ide svatko na svjetsko prvenstvo i zato ČESTITAMO Maji i Juriću na sudjelovanju na ovako velikom natjecanju. Budite i dalje ovako hrabri i uporni!!!! BRAVOOOO!!!!!
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA