ŠVEDSKA – LUND (2.-4.11.2012.)

ŠVEDSKA – LUND (2.-4.11.2012.)

Naši skakači nemaju odmora. Samo tri tjedna nakon svjetskog juniorskog prvenstva u Australiji krenuli su u nove pobjede u Švedsku, u Lund. Ovaj međunarodni miting okupio je skakače C i B i A kategorije iz devet zemalja. Ovaj put Maji Borić i Juraju Melši pridružili su se i Hrvoje Brezovac, Lorena Tomiek te Jana Krvavica.

Naša apsolutna zvijezda bio je HRVOJE BREZOVAC kojeg jaka konkurencija nije mogla omesti, pa je kući ponio brončanu medalju sa daske 1m. BRAVOOOO!!!Na dasci 3m također je postigao odličan uspjeh sa osvojenim 6. mjestom.

MAJA BORIĆ također se hrabro borila s jakom konkurencijom, pa joj je bronca na dasci 3m izmakla za samo 12 bodova. Ovim rezultatom Maja je potvrdila normu HSSV-a. Na dasci 3m osvojila je vrlo dobro 8. mjesto. U istoj kategoriji nastupila je i LORENA TOMIEK koja je Maju pratila u stopu i na obje discipline zauzela 12. mjesto.

JURAJ MELŠA predstavljao je naš klub u sve tri discipline i ostvario također zavidne rezultate. Na dasci 1m zauzeo je 5. mjesto sa samo 2 boda do norme, ali zato je normu postigao na dasci 3m sa osvojenim 6. mjestom. Na tornju je također zauzeo 6. mjesto.

JANA KRVAVICA, naša najmlađa natjecateljica, hrabro je pristupila svojem prvom velikom natjecanju i osvojila 18. mjesto na dasci 1m i 21. mjesto na dasci 3m.

ČESTITAMO NAŠIM SKAKAČIMA NA SUDJELOVANJU NA OVAKO VELIKOM NATJECANJU I POSTIGNUTIM ODLIČNIM REZULTATIMA!

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA