SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE I PROGLAŠENJE NAJBOLJIH SKAKAČA HRVATSKE

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE I PROGLAŠENJE NAJBOLJIH SKAKAČA HRVATSKE

Seniorsko prvenstvo Hrvatske održano je 22. i 23. veljače u Zagrebu. Trešnjevka se predstavila u sastavu: Melša, Pervan, Brezovac, Borić, Tomiek, Krvavica, Peštelić i Badel.

Na samom otvorenju natjecanja proglašeni su najbolji skakači Hrvatskog saveza za skokove u vodu. JURAJ MELŠA proglašen je najboljim skakačem u 2012. godini, dok je mladom nadom proglašena naša kadetkinja JANA KRVAVICA. ČESTITAMO!!!!!!!

JURAJ MELŠA opravdao je svoju titulu na ovom natjecanju te postao prvak Hrvatske u svim disciplinama (1m, 3m, toranj 5m, sinkro u paru s Markom Pervanom i ekipno s Majom Borić).
Naš drugi najbolji senior na ovom prvenstvu bio je MARKO PERVAN koji je osvojio srebrne medalje na daskama 1m i 3m, dok ga je u stopu slijedio HRVOJE BREZOVAC osvojivši bronce na obje discipline i srebro na tornju. ČESTITKE TROJICI VELIČANSTVENIH!!!

Naša najbolja seniorka MAJA BORIĆ osvojila je srebro na dasci 1m i tornju 5m, broncu na 3m te zlato u sinkro skokovima u paru s Marcelom Marić (Zadar).  LORENA TOMIEK osvojila je dvoje brončane medalje na dasci 1m te u sinkro skokovima u paru s Hanom Kovačević (Zadar)

 

ČESTITKE SVIM SENIORIMA I SENIORKAMA  NA USPJEŠNOM NATJECANJU!!!!!

Zimsko seniorsko prvenstvo Zagreba 2013

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA