OTVORENO LJETNO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (21.-23-6.2013.)

OTVORENO LJETNO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (21.-23-6.2013.)

Na predivnom bazenu „Kantrida“ u Rijeci ispred našeg kluba nastupilo je 14 natjecatelja. U konkurenciji  7 zemalja (Norveška, Njemačka, Mađarska, Austrija, Litva, Srbija, Hrvatska) naši skakači postigli su zavidne rezultate. Na državnoj razini osvojili smo čak 24 medalje u pojedinačnim disciplinama, a u sinkro skokovima na postolje smo se penjali 5 puta.

Zvijezde ovog natjecanja definitivno su bili HRVOJE BREZOVAC, MAJA BORIĆ i DAVID LEDINSKI.

HRVOJE je naslovom državnog prvaka u kategoriji mlađih juniora prvi puta uspio pobijediti svog klupskog kolegu JURAJA MELŠU u dvije discipline, 1m i toranj.  Na dasci 3m zlatnu medalju ipak je zadržao Jurić. Dečki su pokazali odličnu spremnost za nadolazeće Europsko juniorsko prvenstvo  i potvrdili norme HSSV-u.

MAJA je u kategoriji juniorki odlično odskakala dasku 3m što pokazuje i zlato u toj disciplini, dok je na tornju i dasci 1m osvojila srebrne medalje. Maja je također potvrdila normu na dasci 1m i 3m i pokazala da je spremna za Europsko prvenstvo.

DAVID je u kategoriji mlađih kadeta odlično odskakao dasku 3m osvojivši srebrnu medalju, a srebro na tornju donijelo je još jednu normu u naš klub i tim rezultatom Trešnjevka je dobila još jednog člana reprezentacije Hrvatske!!!! BRAVOOO!!!!

Trostruka prvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih juniorki postala je LORENA TOMIEK kojoj također želimo puno sreće u Poljskoj. U istoj kategoriji  LEDA PEŠTELIĆ osvojila je srebrnu medalju i dvije brončane.

JANA KRVAVICA postala je prvakinja Hrvatske na dasci 3m, dok je na dasci 1m i tornju osvojila srebrnu medalju. U istoj kategoriji ANJA OŽANIĆ osvojila je brončanu medalju na tornju.

U kategoriji mlađih kadeta odličan je bio DOMINIK PAVELIĆ osvojivši medalje svih boja. Na tornju je slavio sa zlatnom medaljom i normom HSSV-u, na dasci 1m osvojio je srebro, dok je na dasci 3m osvojio brončanu medalju.

HRVOJE i JURAJ odskakali su najbolji sinkro ove sezone i osvojili 1. mjesto u sinkro skokovima. MAJA je u paru s MARCELOM (ZD) također osvojila 1. mjesto, dok su LEDA i LORENA zauzele 2. mjesto. DAVID i DOMINIK okitili su se srebrnom medaljom, a ANJA i JANA brončanom.

Čestitke i našim najmlađim natjecateljima na odličnim rezultatima: ROKO KRILIĆ, MAJA FERENČIĆ, MARA SUKNAIĆ, DORA TOMLJENOVIĆ i IZABELA BANČIĆ.

JOŠ JEDNOM ŽELIMO SRETAN PUT I ODLIČNE REZULTATE NA EUROPSKOM JUNIORSKOM PRVENSTVU U POLJSKOJ MAJI BORIĆ, LORENI TOMIEK, JURAJU MELŠI, HRVOJU BREZOVAC I NJIHOVIM TRENERICAMA NATAŠI I PETRI!!!! DRŽIMO FIGE I NAVIJAMO!!!!!

IMG_9699_800x533

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA