NOVI PREDSJENIK KLUBA – TINO KERA

NOVI PREDSJENIK KLUBA – TINO KERA

ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA

Dana 5. veljače 2013. godine održana je redovna izborna Skupština Kluba za skokove u vodu „Trešnjevka“. Skupština je protekla u prijateljskom duhu.
 
Dosadašnji predsjednik kluba, Krešimir Badel, zahvalio se na svom četverogodišnjem mandatu koji je odradio besprijekorno i sa mnogo entuzijazma i uvjerenja u uspjeh kluba. Klub ga dakako nije iznevjerio, već je za vrijeme njegovog mandata postao najuspješniji klub u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj. HVALA gospodinu Badelu!
 
Mjesto predsjednika kluba jednoglasno je dodijeljeno mladom, šarmantnom gospodinu Tinu Kera. Tino je diplomirani ekonomist koji je zaposlen kao kreativni direktor Studija Marketing JWT Zagreb. Kako i sam kaže, postoji mnogo radijskih i televizijskih reklama u kojoj je on imao svoje prste. Dužnost predsjednika kluba prihvatio je kao počasnu i obećao kako će tu dužnost obavljati savjesno i predano.
 
Osim predsjedničkog mandata, jednoglasno su izabrani i članovi izvršnog odbora u sastavu : Brezovac Maša, Krvavica Zrinka, Balog Petra i Melša Marina.
 
KSV Trešnjevka želi gospodinu predsjedniku i članovima izvršnog odbora srdačnu dobrodošlicu i nadamo se da će njihov doprinos našem klubu pomoći u još većem napretku kluba!
 
Ovom Skupštinom, KSV Trešnjevka je još jednom dokazala da prije svega funkcionira kao obitelj, a tek onda kao klub.
 
Tino Kera

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA