Natjecanje sportskih škola<br />28.05.2011.

Natjecanje sportskih škola
28.05.2011.

U organizaciji Zagrebačkog saveza za skokove u vodu, naš je klub bio priređivač proljetnog Natjecanja sportskih škola, održanog 28.05.2011. na Zimskom plivalištu Mladost. Na natjecanju su nastupili skakači i skakačice najmlađih dobnih kategorija iz četiri zagrebačka kluba: KSV “Dive”, KSV “Medveščak”, novog kluba KSV “Nemo” i naravno KSV “Trešnjevka”.

Od ukupno 55 natjecatelja, Trešnjevačke “boje” branili su naši najmlađi: Anja Ožanić, Nika Mihnjuk, Tara & Tessa Jakšinić, Ana Vrčić, Heda Nikolić, Marta Kružić, Jana Krvavica, Dominik Pavelić, Izabela & Antonio Bančić i Matea Zokić.

Uvjerljivo najveća zvijezda našeg kluba na natjecanju bio je naš Dominik Pavelić- Dodo koji je u konkurenciji od 17 limača izborio zlato na dasci 1m. Kod djevojčica, mlađa kadetkinja Tessa Jakšinić također je bila sjajna uzevši broncu, isto u disciplini 1m. Naravno, i ostatku najmlađe “Trešnjevačke” ekipe iskrene čestitke na postignutim rezultatima!

Kako to obično i biva da priređivač daruje natjecatelje, tako se i naš klub ovoga puta pobrinuo i osigurao sitnicu za svakoga. I zato, veeeeliko hvala svim našim sponzorima: Senso Plus, DHL, Makro Mikro i Mc Donalds.
Rezultati natjecanja
Natjecanje sportskih škola

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA