NATJECANJE ŠPORTSKIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA, 26.05.2012.

NATJECANJE ŠPORTSKIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA, 26.05.2012.

U priređivačkoj ulozi našeg Kluba i KSV “Nemo” na Zimskom plivalištu Mladost 26.svibnja 2012.održalo se Natjecanje športskih školica grada Zagreba za najmlađe dobne kategorije.
 
U konkurenciji ukupno 61 natjecatelja, “Trešnjice” u najmlađem sastavu: Jana Krvavica, Marta Kružić, Dominik Pavelić, Mara Suknaić, Antonio i Izabela Bančić, Lara i Roko Krilić, David Ledinski, Maja Ferenčić, David Butorac, Borna Oslić, Jana Brezovac i Lena Pavelić pokazale su svoja skakačka umijeća i kvalitetu na dasci visine 1m.
 
Za pohvaliti su svakako naš perspektivni mlađi kadet DOMINIK PAVELIĆ koji je deklasirao konkurenciju tako da je drugoplasiranog iza sebe “ostavio” za velikih 28 bodova, te aktualna prvakinja Hrvatske u disciplini 1m, mlađa kadetkinja JANA KRVAVICA koja je zauzela najvišu stepenicu postolja kao njezin klupski kolega te pokazala razlog zašto se u budućnosti od nje puno očekuje.
 
U kategoriji limača svojim talentom istaknuli su se srebrni DAVID LEDINSKI i brončani ROKO KRILIĆ dok je ostatak naših klinceza i klinaca također ostvario izvrsne rezultate.
 
Čestitke svima, pa i našim trenericama a posebnu čestitku upućujemo LENI PAVELIĆ koja je proglašena najmlađom skakačicom natjecanja te je dobila nagradu od naših sponzora: Autoklub Siget, Allianz osiguranje, Makro Mikr i Terramedia….hvala im!
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA