NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA, 10.12.2011.

NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA, 10.12.2011.

Na Zimskom plivalištu Mladost 10.prosinca 2011. u priređivačkoj funkciji Kluba za skokove u vodu “Dive” i “Medveščak” održalo se natjecanje za najmlađe limače i limačice grada Zagreba u našem sportu.
U rekordnom broju od ukupno 75 natjecatelja, naši najmlađi od 5-10 godina pokazali su mamama, tatama, bakama….kako se skače na glavu naprijed, natrag, salto i razne druge akrobacije!
 

“Pod paskom” trenerica Balog, Kolić i Novosel 19 “Trešnjica” pokazalo je zavidno skakačko umijeće, međutim najperspektivnijima su se ipak pokazali osvajači medalja.
 

U kategoriji od 8 godina i mlađe, dvije “Trešnje” popele su se na postolje: DAVID LEDINSKI, koji je osvojio srebro i ROKO KRILIĆ sa osvojenom broncom na dasci 1 metar. U nešto starijoj kategoriji od 9 i 10 godina, izvrsnim nastupom na jednometarskoj dasci zlato je oko vrata objesio naš DOMINIK PAVELIĆ, koji je drugoplasiranog iza sebe ostavio za čak 30 bodova. Kod djevojčica najviše se istaknula perspektivna JANA KRVAVICA kojoj je zlato na 1m izmaklo za sitnih 1,30 bodova.
 

I na kraju možemo jedino reći: “S ovakvim sjajnim klincima i klincezama, budućnost “Trešnjevke je osigurana” 🙂
 
……od srca čestitke svima, a najviše onima kojima je ovo tek početak…..
 
Link na galeriju
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA