NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA – 8.12.2012.

NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA – 8.12.2012.

Unatoč nepogodnim zimskim uvjetima, natjecanje sportskih škola održano 8. prosinca za naše male Trešnjice bilo je veoma uspješno. Cijela naša ekipa brojala je 16 natjecatelja i natjecateljica koje su pažljivo nadgledale trenerice Balog, Kolić, Šuvar i Novosel. Koliko smo bili uspješni objašnjava i činjenica da je od 12 podijeljenih medalja na cijelom natjecanju, naš klub osvojio čak 6!!!!!

U kategoriji mlađih kadeta imali smo samo jednog ali jako vrijednog natjecatelja, DOMINIKA PAVELIĆA koji se okitio zlatom i pomeo konkurenciju ostavivši drugoplasiranog iza sebe za ogromnih 50 bodova!!!!!BRAVOOO DODOOOO!!!!!

U kategoriji mlađih kadetkinja također smo imali jednu predstavnicu, LARU KRILIĆ koja je svoju prvu medalju, brončanu, osvojila nakon samo šest mjeseci treninga!!!

Naši limači pokazali su veliki napredak. DAVID LEDINSKI osvojio je srebrnu medalju, a zlato mu je izmaklo za samo 1,5 bod, dok je njegov klupski kolega ROKO KRILIĆ osvojio brončanu medalju.
Uz ove osvajače medalja, ispred našeg kluba imali smo još jednu posebnu dodjelu medalje za najmlađeg natjecatelja ikada, a to je VITO KRILIĆ koji ima samo 4 godine!!!!POSEBNE ČESTITKE!

Čestitamo i našim ostalim limačima, DAVIDU BUTORCU I JANKU POLOVIĆU na uspješnom sudjelovanju!

U kategoriji limačica imali smo čak 9 predstavnica. Najboljom se pokazala IZABELA BANČIĆ koja je osvojila srebrnu medalju, dok je odmah iza nje svoju prvu medalju, brončanu, osvojila MAJA FERENČIĆ. Odlična je također bila i DORA TOMLJENOVIĆ kojoj je medalja izmakla za samo pet bodova.
Čestitamo i našim ostalim limačicama, LENI PAVELIĆ, TAMARI IVEKOVIĆ, LEI DVORŠEK, TENI OLUP, ZOE KOTNIK I RENE KOTNIK, koje su hrabro pristupile natjecanju. Nekim djevojčicama ovo je bilo prvo natjecanje i stoga POSEBNE ČESTITKE!!!

natjecanje-sportskih-skola

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA