NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA (17.-18. SVIBNJA 2013.)

NATJECANJE SPORTSKIH ŠKOLA (17.-18. SVIBNJA 2013.)

Naši najmlađi natjecatelji ovoga vikenda pokazali su sve što znaju i ostvarili izvrsne rezultate. Predstavili smo se s 19 natjecatelja i osvojili čak 5 medalja (2 zlata, 1 srebro i 2 bronce).

Naš najbolji limač, DAVID LEDINSKI, odlično je odskakao do još jedne zlatne medalje pokazavši zavidan napredak i u kvaliteti skokova i u broju bodova.  U istoj kategoriji odličan je bio i ROKO KRILIĆ koji je oko vrata objesio brončanu medalju.  David i Roko još jednom su pokazali da se od njih može puno očekivati.  Čestitamo i ostalim najmlađim dječacima na sudjelovanju: DAVID BUTORAC (8.), JANKO POLOVIĆ (10.), LUKAS FRGAČIĆ (13.), BARTUL BURCAR (14.), PETAR KERA (17.), MARKO SIKIRIĆ (19.)

Kod najmlađih djevojčica,  najbolja  „Trešnjica“ bila je MAJA FERENČIĆ koja je osvojila svoju prvu srebrnu medalju i od zadnjeg natjecanja sportskih škola održanih u 12. mjesecu 2012. popravila svoj rezultat za čak 30 bodova!!! Odlična je bila i IZABELA BANČIĆ koja je također postigla svoj rekordan broj bodova, a brončana medalja joj je izmakla za samo 1 bod. Čestitamo i ostalim limačicama: DORA TOMLJENOVIĆ (5.), LEA DVORŠEK (6.), LENA PAVELIĆ (14.), TAMARA IVEKOVIĆ (18.), KLARA BELEC (20.), TENA OLUP (22.)

Na najvišem postolju zablistao je i naš mlađi kadet DOMINIK PAVELIĆ koji nas je već i razmazio sa konstantnim osvajanjem medalja na svakom natjecanju.  Kod djevojčica u ovoj kategoriji brončanu medalju za naš klub osvojila je LARA KRILIĆ, dok je MARA SUKNAIĆ bila odlična 5.

Budućnost našeg kluba s ovim limačima i mlađim kadetima je osigurana!!!!! BRAVOOOOOO!!!!!

Rezultati

Galerija

Natjecanje sportskih škola 2013

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA