Natjecanja u zimskoj sezoni 2016/2017

Natjecanja u zimskoj sezoni 2016/2017

Zimska natjecanja u veljači su iza nas a novi skokovi i rezultati su pokazali da se vrijedno radilo i po zimi.

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba održano je na zimskom plivalištu Mladost od 3.-5.02.2017. i okupilo stotinjak natjecatelja iz 4 zagrebačka kluba među kojima je nastupilo i 10 naših natjecatelja.
Ovo prvenstvo nam je donijelo i dvije medalje brončanog sjaja.
Klara Belec sa daske 1 metra se hrabro, nakon ozljede, vratila na bazen i pokazala da nije zaboravila skakati, naprotiv sve nas je ugodno iznenadila broncom.
Izabela Bančić je sa Karlom Leom (klub Nemo) osvojila broncu u sinkro skokovima sa daske 3m te 6. mjesto u skokovima sa daske 1 i 3 metra.
Nastupile su još Sabljić Karla ,Tena Olup, Jana Hercigonja i Mirta Makovac te najmlađe skakačice kluba i to Rita Galić, Lara Fijan, Mia Makovac i Lara Kokanović i lijepo se predstavile uspješnim skokovima.

Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske je također održano u Zagrebu od 10.-12.02.2017 i okupilo sve najbolje skakače i skakačice iz Hrvatske jer je ovo najvažnije natjecanje u zimskoj sezoni.
Izabela Bančić je nastupila na najviše disciplina i bila najuspješnija skakačica našeg kluba osvojivši 5. mjesto u sinkro skokovima sa daske 3m , 8. mjesto sa daske 1 metar i 7. mjesto sa daske 3m.
Nastupile su još Tena Olup, Jana Hercigonja, Klara Belec i Mirta Makovac koje su vrlo lijepo odskakale svoj program i time osigurale odlazak na 2. kolo Alpe Adria natjecanja u Trstu.

2. kolo Alpe Adria natjecanja u Trstu od 17-19.02.2017. Nastupili su klubovi iz Hrvatske, Italije, Srbije i Austrije.
Tena Olup i Klara Belec su po prvi puta natjecale s daske 3 m te lijepo odskakale i program sa daske 1 metra.
Mirta Makovac je osvojila najveći broj bodova do sada na dasci 3 metra a Maks Makovac ,kao jedini muški predstavnik našeg kluba, na ovom natjecanju je bio vrlo dobar na dasci 1 m.
Najmlađe Lara Fijan, Mia Makovac i Lara Kokanović su po prvi puta išle na natjecanje van Hrvatske te, iako pod dojmom zbog velikog broja skakača i nove okoline lijepo odskakale svoje skokove.

Čestitke osvajačima medalja i ostalima na sudjelovanju.

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA