LJETNO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 20.-21.07.2012.

LJETNO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 20.-21.07.2012.

Na prekrasnom bazenu Kantrida u Rijeci od 20.do 21.srpnja održalo se posljednje natjecanje ljetne sezone 2012. Ekipa od 7 natjecatelja od kojih je samo njih troje seniora a ostatak su još uvijek juniori i kadeti zapečatili su sezonu sjajnim rezultatima.
 
Najbolji “Trešnjevački” junior, finalista Europskog prvenstva na tornju, JURAJ MELŠA, osim što je obranio naslov državnog seniorskog prvaka na dasci 3m,na ovome se Prvenstvu još okitio zlatom na 1m i Tornju…u disciplini Ekipno sa kolegicom MAJOM BORIĆ, Juriću je zlato izmaklo za 2 boda. Naša je Maja srebrna još bila na dasci 3m, brončana na 1m i Tornju a u sinkro skokovima sa Marcelom Marić popela se na najvišu stepenicu postolja.
Veliko iznenađenje priredio nam je kadet HRVOJE BREZOVAC koji je postao seniorski prvak Hrvatske u disciplini sinkro skokova sa daske 3m..”bravo Hrvač”… Osim zlata Hrvoje je još oko vrata objesio srebro (Toranj) i broncu (1m).
 
Naš senior MARKO PERVAN nstupio je u 2 discipline u kojima je osvojio: srebro na 1m te broncu na 3m.
LEDA PEŠTELIĆ na seniorkoj državnoj razini predstavila se u disciplini daske 1m i Ekipno, dok su naše dvije natjecateljice- trenerice NATAŠA KOLIĆ i PETRA BALOG bile brončane sa daske 3m u sinkro skokovima.
 
Čestitke svima na izvrsnim rezultatima!
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA