LJETNO SENIORSKO PRVENSTO ZAGREBA, 18.-19.07.2012.

LJETNO SENIORSKO PRVENSTO ZAGREBA, 18.-19.07.2012.

Jednim dijelom na bazenu “Šalata” a drugim na Zimskom plivalištu Mladost od 18.-19.srpnja održalo se Ljetno seniorsko prvenstvo Zagreba. Iako su na Prvenstvu uglavnom predvladavali juniori pa i kadeti moglo se vidjeti pravih seniorskih skokova. “Trešnjevačka” juniorsko- seniorska postava demonstrirala je silu i deklasirala konkurenciju postignutim rezultatima. Ukupno osvojenih 13 medalja od kojih je čak 6 bilo najsjajnih ogroman su razlog za zadovoljstvo.
 
Najveće ime svakako je JURAJ MELŠA koji je oko vrata objesio zlata u svim disciplinama u kojima je nastupio (1m, 3m, Toranj i Sinkro), rezultatom ga slijedi MAJA BORIĆ sa osvojenim zlatom na Tornju te sa 2 srebra na dasci 1m i 3m. LEDA PEŠTELIĆ osvojila je 3 bronce, dok je HRVOJE BREZOVAC odlično odskakao disciplinu Toranj gdje je izgubio medalju zbog pogreške na uzvratnom saltu i pol.
 
“Pravi Trešnjevački” seniori bili su MARKO PERVAN, koji se okitio sa 2 srebra (1m i 3m) te naše trenerice a ujedno i natjecateljice PETRA BALOG i NATAŠA KOLIĆ, koje su odličnim nastupom u sinkro skokovima sa daske 3m osvojile 1.mjesto.
 
…bravo “Trešnje”…
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA