LJETNO KADETSKO – JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA, 16.-17.06.2012.

LJETNO KADETSKO – JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA, 16.-17.06.2012.

Na Zimskom se plivalištu Mladost od 16.-17.lipnja u organizaciji Kluba za skokove u vodu “Dive” održalo prvenstvo Zagreba za kadete i juniore. U konkurenciji 63 natjecatelja “Trešnjevčani” su osvojili ukupno 25 medalja, od kojih su čak 15 bile najsjajnije.
Najtrofejniji bili su mlađi junior JURAJ MELŠA i kadet HRVOJE BREZOVAC, oboje sa osvojena 4 zlata u svim disciplinama u kojima su nastupili, dok je Jurić potvrdio i normu za prvenstvo Europe na dasci 3m te je po prvi puta osvojio i u sinkro disciplini sa Baslerom iz Kluba “Dive”.
Naša LEDA PEŠTELIĆ okitila se zlatom, 2 srebra i još jednim 2.mjestom u sinkro skokovima sa 3m u paru sa LORENOM TOMIEK, koja je bila zlatna na dasci 1m i 3m.
 
U konkurenciji kadetkinja uspješna je bila ANJA OŽANIĆ (zlato i 2 srebra) koja je osim pojedinačnih medalja bila srebrna i u sinkru sa klupskom kolegicom mlađom kadetkinjom JANOM KRVAVICOM. jana je sjajno odskakala dasku 1m i Toranj te zasluženo oko vrata objesila 2 zlata.
DOMINIK PAVELIĆ, najbolji “Trešnjevački” mlađi kadet uz 4 osvojene medalje (2 zlata i 2 srebra) svakako je najbolji rezultat napravio na Tornju, gdje je drugoplasiranog ostavio za ogromnih 40 bodova.
 
Od naših najmlađih, prvak Zagreba na dasci 1m postao je limač DAVID LEDINSKI, dok je ROKO KRILĆ bio srebrni…a kod limačica svoju prvu medalju osvojila je IZABELA BANČIĆ, koja je zauzela treću stepenicu postolja.
 
Čestitke svim skakačima a naravno i njihovim trenericama…
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA