LJETNO KADETSKO- JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, RIJEKA 08.-10.07.2011.

LJETNO KADETSKO- JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, RIJEKA 08.-10.07.2011.

U organizaciji Hrvatskog saveza za skokove u vodu, te u priređivačkoj funkciji KSV “Primorje 2010” na prekrasnom novoizgrađenom bazenu u Rijeci na Kantridi po prvi se puta, od 08.-10.07.2011. održalo Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. “Trešnjevački tim” na čelu sa trenericama i sutkinjama Natašom Kolić i Petrom Balog, te Anom Kera kao vođom puta, odradio je “sjajan posao” te se vratio kući sa osvojene ukupno 24 državne medalje.
 
U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja predstavljali su nas Anja Ožanić (srebro), Jana Krvavica (2 bronce) i Dominik Pavelić, koji je iako je još uvijek limač natjecao u starijoj dobnoj kategoriji te zauzeo pohvalno 5.mjesto na tornju. Kadetkinja Karla Sabljić osvojila je 2 srebra i 2 bronce, a njena klupska i sinkro kolegica Leda Peštelić srebro i broncu na 3m.
 
Matea Šantolić najbolja je bila na tornju 5m gdje je zauzela 5.mjesto. U istoj kategoriji ali kod dječaka,svoju kvalitetu potvrdio je Juraj Melša okitivši se sa 2 naslova prvaka Hrvatske (sinkro i daska 3m) i sa 2 srebra, dok je Hrvoje Brezovac, također “Trešnjevački kadet” jedanput bio srebrni i tri puta brončani. Kod naših najstarijih, svakako najbolji rezultat napravile su mlađa juniorka Maja Borić i juniorka Margita Županić (obje sa osvojenim zlatom i 3 srebra)…i Antonija Badel bila je naravno dio ekipe, iako zbog zdravstvenih problema ovoga puta nije nastupila.
 
Na istom će se bazenu od 15.-17.07.2011.održati Mediteranski kup za kadete i juniore, na kojem će dio reprezentacije činiti i naša dva člana “Trešnjevke”: MAJA BORIĆ i JURAJ MELŠA, te im ovim putem želimo puno sreće, hrabrosti i dobrih rezultata!!!!!
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA