Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo grada Zagreba<br />10.-12.06.2011.

Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo grada Zagreba
10.-12.06.2011.

Prvo natjecanje ljetne sezone, kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba, održano je od 10. do 12.lipnja 2011g., jednim dijelom na Zimskom plivalištu Mladost, a drugim na otvorenom bazenu SRC “Šalata”.
 
“Trešnjevka” je u svom sastavu od 18 natjecatelja na čelu sa trenericama i sutkinjama Natašom Kolić i Petrom Balog ponovno ostvarila niz zapaženih rezultata.
Kod najmlađih “Trešnjica” najtrofejniji limač zasigurno je naš Dominik Pavelić – Dodo sa osvojena 3 zlata i srebrom! U hvalovrijednom rezultatu slijede ga Jana Krvavica i Anja Ožanić (obje sa osvojenom broncom i srebrom). Naravno, treba spomenuti i pohvaliti i ostale “Trešnjice”: Antoniu i Izabelu Bančić, Mateu Zokić, Anu Vrčić, Martu Kružić, Niku Mihnjuk, Hedu Nikolić i Korinu Gračić…nekima od njih ovo je bio prvi nastup na prvenstvu Zagreba…stoga BRAVO!!
 
U konkurenciji kadeta i kadetkinja, fantastičan “posao” odradili su Hrvoje Brezovac koji je čak 4 puta bio srebrni, Leda Peštelić sa osvojena 2 zlata i 2 bronce, Karla Sabljić koja je 2 puta bila zlatna (3m i sinkro), te srebrna na tornju i brončana na 1m. Matea Šantolić kojoj je, iako je sjajno odnatjecala dasku 1m, medalja “pobjegla” za samo par bodova. Naš najbolji kadet, Juraj Melša nažalost zbog sportske ozljede nije natupio na ovom natjecanju, pa mu želimo što brži oporavak i povratak skakanju.
 
Kod najstarijih naš “Trešnjevački trio fantastikus”: Margita Županić, Antonija Badel i Maja Borić opet su se kao i inače okitile cijelom paletom medalja. Tonka se u sinkro paru sa Megi popela na najvišu stepenicu postolja, dok joj je u disciplini 3m osvojila broncu. Maja (3 zlata i bronca) i Megi (2 zlata i 2 srebra) članice su juniorske reprezentacije koja krajem lipnja putuje na prvenstvo Europe u Beograd.

Rezultati natjecanja

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA