LJETNO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA

LJETNO KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO ZAGREBA

Ljeto nam dolazi i mi već krećemo sa natjecanjima u ljetnom dijelu sezone.
Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba održano je na zimskom plivalištu Mladost od 26.-28.05.2017. i okupilo osamdesetak natjecatelja iz 4 zagrebačka kluba među kojima je nastupilo i 12 naših natjecatelja.

Tribine su bile pune navijača, a kako većina naših skakača ima iza sebe već par natjecanja, treme je bilo puno manje. Svi su znali svoj program skokova i ozbiljno se koncentrirali na izvedbu.
‘Trešnjice’ su pokazale lijepe skokove a ako se i ‘zalomio’ pokoji lošiji skok sa smiješkom se išlo dalje na slijedeći skok.
Najuspješnija je bila kadetkinja Izabela Bančić sa osvojenim 5. mjestom u sinkro skokovima sa daske 3m sa kolegicom Karlom Leom (klub Nemo) . Izabela je nastupila i na daskama 1m i 3 m osvojivši 6 mjesto. S njom u kategoriji je nastupila i Mirta Makovac osvojivši na obje daske 10. mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja na dasci 1 m nastupile su Tena Olup (6. mjesto), Klara Belec (7. mjesto) i Jana Hercigonja (9. mjesto).
Jedini muški predstavnici u svojim kategorijama su bili Maks Makovac (mlađi kadeti 7. mjesto) i Noa Hećimović (Limači 8. mjesto)
Najbrojnije smo imali u kategoriji Limačica gdje su nastupile Lara Kokanović (7. mjesto), Rita Galić (12. mjesto), Lara Fijan (13. mjesto) te Mia Makovac (18. mjesto).
Sabljić Karla nas je predstavljala u kategoriji Juniorki na dasci 1 m i osvojila 7 mjesto.

Nakon ovog natjecanja neki će po završetku školske godine na more a neki ostaju i pripremaju se za Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u Rijeci.

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA