1. OTVORENO LJETNO KADETSKO – JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 29.06.- 01.07.2012.

1. OTVORENO LJETNO KADETSKO – JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, 29.06.- 01.07.2012.

Proteklog se vikenda od 29.lipnja do 01.srpnja 2012. na prekrasnom bazenu Kantrida u Rijeci održalo 1. Otvoreno ljetno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. U konkurenciji između 7 hrvatskih Klubova ali i gostiju iz Poljske i Srbije “Trešnjevka” je briljirala…10- eročlana ekipa na čelu sa trenericama Kolić i Balog te sutkinjom Novosel može se pohvaliti sa 12 naslova prvaka Hrvatske i sa ukupno osvojene čak 23 medalje.
 
Mlađa kadetkinja JANA KRVAVICA i njezin klupski kolega DOMINIK PAVELIĆ svakako su bez lažne skromnosti najveći “Trešnjevački” šampioni ovoga prvenstva Hrvatske….Jana se u sva 3 besprijekorna individualna nastupa (1m, 3m i T) okitila naslovom kadetske prvakinje Hrvatske dok je u Sinkru sa ANJOM OŽANIĆ zauzela 3.mjesto. Dodo će pak, dugo pamtiti ovo prvenstvo jer je apsolutno zasluženo i on napokon došao do svoje prve državne bronce 🙂
 
…tako su naši najmlađi natjecatelji Jana i Dominik sjajnim nastupima osigurali svoje mjesto u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske…
 
Od najtrofejnijih bili su mlađi junior JURAJ MELŠA koji je osim 3 potvrđene norme (1m, 3m i T) “pokupio” i 4 zlata u svim dosciplinama u kojima je nastupio. U istoj kategoriji ali u ženskoj konkurenciji MAJA BORIĆ, unatoč ozljedi koljena od koje se tek nedavno oporavila, ostvarila je sjajne rezultate okitivši se zlatom na dasci 3m, srebrom na 1m i još jednim zlatom u sinkru sa LORENOM TOMIEK. Lori je osvojila 1.mjesto i na dasci 1m. Još jedna predstavnica “Trešnjevačkih” mlađih juniorka LEDA PEŠTELIĆ u svoju kolekciji “pospremila” je zlato- T, srebro- 3m i 2 bronce- 1m i S.
 
Kadet HRVOJE BREZOVAC izvrsno je odskakao disciplinu toranj gdje je sa novim pojačanim programom osvojio zlato ali i prebacio normu za velikih 49 bodova. Uz zlato na tornju osvojio je zlato i u Sinkru, te srebro na 1m i broncu na dasci 3m. KARLA SABLJIĆ dva puta je bila brončana (1m i T) i srebrna na 3m.
 
Osim u pojedinačnim disciplinama po prvi su se puta u sinkro skokovima na prvenstvu Hrvatske predstavile i KORINA GRAČIĆ i MARTA KRUŽIĆ, te su zauzele odlično 6.mjesto.
 
…čestitke svima na ovako “frapantnim” rezultatima…
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA