EUROPSKA BRONCA I ČETIRI FINALA ZA JUNIORSKU VRSTU U BEOGRADU NA PRVENSTVU EUROPE!!!!!

EUROPSKA BRONCA I ČETIRI FINALA ZA JUNIORSKU VRSTU U BEOGRADU NA PRVENSTVU EUROPE!!!!!

Hrvatski će skokovi u vodu dugo pamtiti prvenstvo Europe za juniore, održano u Beogradu od 29.06.- 03.07.2011!! Marcela Marić iz Zadra ostvarila je nešto što nitko prije u skokovima u vodu u Hrvatskoj nije…osvojila je prvu europsku medalju za Hrvatsku (broncu na dasci 1m), i sve nas koji skokove u vodu jednostavno obožavamo, učinila iznimno ponosnima…osim bronce na metru, u disciplini daska 3m Marcela je također izborila finale ali joj je medalja “izmakla” za sitnih 2 boda…”BRAVOO MARCELA”!!!
 
Osim Marcele, hrvatske boje branile su Diana Kozniku (KSV “Dive”) i čak dvije članice naše “Trešnjevke”: MARGITA ŽUPANIĆ i MAJA BORIĆ. Maja je sjajnim nastupom na dasci 1m izborila finale i u konačnici zauzela fantastično 10.mjesto, dok joj je na 3m ulazak u 12 najboljih u Europi “pobjegao” za samo 0.50 bodova. U sinkro disciplini Maja je u paru sa Marcelom zauzela sjajno 7.mjesto. Naša Megi je u teškoj konkurenciji juniorka na dasci 1m odlično predstavila našu zemlju, te se plasirala kao 19.juniorka Europe.
 
…od srca zaista iskrene čestitke cijeloj ekipi, i nadamo se da je ovo tek početak osvajanja europskih ali i svjetskih medalja…

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA