II. KOLO ALPE ADRIA – GRAZ (31.1.-2.2 2014)

II. KOLO ALPE ADRIA – GRAZ (31.1.-2.2 2014)

Na Alpe Adria natjecanju održanom ovog vikenda u Grazu naš klub predstavljalo je 14 natjecatelja. U konkurenciji natjecatelja iz Austrije, Italije, Srbije i Hrvatske, kući smo ponijeli 12 medalja od kojih čak 5 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Zlatni junior, JURAJ MELŠA, pokazao nam je da ga čeka uspješna sezona te je već na početku godine ostvario  norme HSSV-u na dasci 1m i 3m. U istoj, A kategoriji kod djevojaka, dvije srebrne medalje osvojila je MAJA BORIĆ koja je također ostvarila normu na dasci 1m, a odmah iza nje dvije bronce osvojila je LORENA TOMIEK.

U kategoriji mlađih juniora s dva zlata okitio se HRVOJE BREZOVAC, a normu je ostvario na dasci 1m.

U kategoriji kadeta dvije bronce oko vrata je objesio DOMINIK PAVELIĆ.

Naš najbolji limač, ROKO KRILIĆ oduševio nas je zlatnom medaljom sa rekordnim brojem bodova . U istoj kategoriji kod djevojčica naša „Trešnjica“ DORA TOMLJENOVIĆ osvojila je srebrnu medalju.

Odlični su bili i najmlađi skakači E kategorije JAN MUFIĆ(7.), MATEO OBULJEN(8.), LUKAS FRGAČIĆ (15.) i IVA SIKIRIĆ (7.). Također, u D kategoriji djevojčica nastupile su MAJA FERENČIĆ (5. mjesto 1m i 3m), IZABELA BANČIĆ (7. mjesto 1m, 10. mjesto 3m ) i LEA DVORŠEK (11. mjesto 1m).

ČESTITKE OSVAJAČIMA MEDALJA I NORMI I OSTALIMA NA SUDJELOVANJU!

OD 14.-16. VELJAČE OČEKUJE NAS KADETSKO I JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE! OČEKUJEMO PUNO LIJEPIH SKOKOVA, MEDALJA I NORMI, A SVE ČLANOVE NAŠEG KLUBA I OSTALE LJUBITELJE OVOG SPORTA POZIVAMO DA DOĐU NAVIJATI ZA OVE USPJEŠNE MLADE SKAKAČE!

II.-KOLO-ALPE-ADRIA-–-GRAZ-(31.1.-2.2-2014)

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA