FINALE ALPE ADRIA ZAGREB (31.5.-2.6. 2013)

FINALE ALPE ADRIA ZAGREB (31.5.-2.6. 2013)

Posljednje, 4. kolo Alpe Adria natjecanja okupilo je 110 skakača iz Austrije, Italije i Hrvatske. Među njima našli su se i naših 18 natjecatelja. Na postolje smo se penjali čak 13 puta.

Zlatne medalje osvojili su: JANA KRVAVICA u kategoriji kadetkinja s daske 3m, LORENA TOMIEK u kategoriji mlađih juniorki s daske 1m i 3m i JURAJ MELŠA u kategoriji mlađih juniora s daske 1m i 3m.

Srebrne medalje osvojili su: DOMINIK PAVELIĆ u kategoriji mlađih kadeta s daske 1m i 3m, HRVOJE BREZOVAC u kategoriji mlađih juniora s daske 1m i 3m i MAJA BORIĆ u kategoriji juniorki s daske 1m i 3m.

Brončanu medalju osvojio je DAVID LEDINSKI u kategoriji limača s daske 1m i LEDA PEŠTELIĆ u kategoriji mlađih juniorki s daske 1m.

Važno je napomenuti i one najupornije, koji su sudjelovali na 3 kola Alpe Adria natjecanja i za to zaslužili i pehare. DAVID LEDINSKI je osvojio 1. mjesto i doma odnio najveći pehar u kategoriji limača!!! Pridružio mu se i DOMINIK PAVELIĆ koji je u kategoriji mlađih kadeta također imao najveći zbroj bodova na tri natjecanja i osvojio 1. mjesto. Limačica IZABELA BANČIĆ u ukupnom poretku zauzela je 3. mjesto.

ČESTITKE SVIM OSVAJAČIMA MEDALJA I PEHARA, ALI I OSTALIMA NA SUDJELOVANJU

limači: Roko Krilić, David Butorac, Janko Polović

limačice: Maja Ferenčić, Dora Tomljenović, Iva Sikirić

mlađe kadetkinje: Mara Suknaić, Lara Krilić i

kadetkinja Anja Ožanić.

Alpe Adria Zagreb 2013

Iduće natjecanje, Kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba očekuje nas već 14.-16.6.! Svima želimo puno sreće i uspješnih skokova!

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA