DRESDEN- NJEMAČKA, 26.-29.04.2012.

DRESDEN- NJEMAČKA, 26.-29.04.2012.

Dresden je od 26.- 29. travnja bio priređivač jakog međunarodnog natjecanja te ugostio 26 zemalja iz cijeloga svijeta, među kojima su bila i tri predstavnika naše “Trešnjevke”. U “turbo” jakoj konkurenciji MAJA BORIĆ, JURAJ MELŠA i HRVOJE BREZOVAC na čelu sa trenericom Natašom Kolić i sutkinjom Anom Kera pokazali su svoju kvalitetu te osvarili odlične rezultate.
 
Najvrjedniji rezultat svakako je finale našeg mlađeg juniora Jurića Melše u disciplini toranj, gdje je odskakavši svoj novi ali i težak program izborio sjajan plasman te za 8 bodova zamalo “skinuo” normu Hrvatskog saveza za skokove u vodu, Osim na tornju Jurić nas je predstavio i u disciplinama daske 1m i 3m te u sinkro skokovima u paru sa Baslerom iz Kluba “Dive”.
 
Naša najbolja mlađa juniorka Maja Borić izvrsno je odradila nastup na jednometarskoj dasci, gdje ju je samo jedan skok stajao norme i ulaska među 12 najboljih. Nažalost Maja nije odnatjecala dasku 3m zbog ozljede koljena, koja joj se dogodila tijekom treninga nedugo nakon natjecanja na 1m.
 
Najmlađi Hrvoje Brezovac, iako još uvijek kadet, nastupivši u starijoj dobnoj kategoriji izvrsno je odradio svoje nastupe u disciplinama 1m i 3m te u potpunosti opravdao povjerenje trenerice Kolić.
 
 
Iskrene čestitke “Trešnjevačkoj” ekipi, a našoj Maji želimo što brži oporavak kako bi nam se što prije vratila treniranju “punom parom”!
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA