BOŽIĆNA FEŠTA (19.12.2013.)

BOŽIĆNA FEŠTA (19.12.2013.)

Naša tradicionalna božićna fešta iz godine u godine premašuje sva očekivanja. Ove godine fešti su se pridružila i naša dva „sestrinska“ kluba „Flipper“ i „Nemo“. Velika brojka od 70-ero djece koji su sudjelovali na ovom događanju pokazuje kako ovaj sport svake godine privlači sve više djece. Pune tribine gledatelja imale su priliku vidjeti fantastičan „show“ program.

Na samom početku uz jingl „Dobrodošao u klub“ djecu i gledatelje pozdravio je predsjednik KSV „Trešnjevke“ gosp. Tino Kera koji je čestitao svima na uspjehu „Trešnjevke“ kao najboljeg kluba u Hrvatskoj u sezoni 2012/2013.  te zaželio isti rezultat i tekuće sezone. Važno je napomenuti kako se naš klub okitio s čak 34 naslova prvaka Hrvatske, od čega su 22 kadetsko – juniorski naslovi, a 12 seniorski.

Zatim su naši iskusni skakači pokazali kako izgleda trenažni proces na trampolinu, a nakon njih onima najmlađima pripremili smo „mini“ natjecanje u kojem su mogli pokazati svoja dva skoka koja su najbolje uvježbali.

Nakon noćnog dijela „showa“ uz vatromet i „sinkro“ zvijezdu u vodi, naši najuspješniji limači, mlađi kadeti i kadeti (Jana Krvavica, Anja Ožanić, Dominik Pavelić, David Ledinski, Roko Krilić, Dora Tomljenović i Maja Ferenčić) koji su sudjelovali na prvenstvima Hrvatske i međunarodnim prvenstvima opravdali su svoje naslove sjajnim skokovima s daske 3m i tornja 5m.

Finalisti prvenstva Europe ove godine u poljskom Poznanu, Juraj Melša, Maja Borić i Hrvoje Brezovac, i sudionica istog prvenstva, Lorena Tomiek te njihova kolegica Leda Peštelić također su imali svoju reviju od koje je mnogima na tribinama „zastao dah“.

„Šlag na torti“ i iznenađenje večeri bili su naši veterani koji su sa treninzima započeli ove godine i pokazali kako nikada nije kasno za neke stvariJ

Priredbu na bazenu završili smo proglašenjem rezultata natjecanja, a zaslužene zlatne medalje i poklončiće svoj djeci su podijelili predsjednik kluba Tino Kera i tajnica Ljerka Borić.

S obzirom da nas je priredba koliko zabavila toliko i umorila, roditelji su se pobrinuli da ne ostanemo gladni i žedni, pa smo feštu nastavili na domjenku uz pregršt finih sendviča, kolačića, torte i grickalica. HVALA RODITELJIMA!!!!

Nadamo se da ste se svi dobro zabavljali i družili i da ćete se lijepo odmoriti preko praznika.

Galerija fotografija

POLETE LI ANĐELI POPUT PTICA,

DOTAKNU LI OSMJEH TVOGA LICA,

NEK TI PRENESU PORUKU NA KRILIMA BIJELIM,

DA TEBI SRETAN BOŽIĆ ŽELIM!

 

KADA SAT STANE U POLA NOĆI,

PRUŽIT TI RUKU NEĆU MOĆI,

ZATO TI PIŠEM PORUKU OVU,

DA TI POŽELIM SRETNU GODINU NOVU!

Božićna revija 2013

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA