ASIA PACIFIC JUNIOR DIVING INVITATIONAL- WELLINGTON, NOVI ZELAND, 19.- 21. 08. 2011.

ASIA PACIFIC JUNIOR DIVING INVITATIONAL- WELLINGTON, NOVI ZELAND, 19.- 21. 08. 2011.

Tim “Trešnjevke” u sastavu: Margita Županić, Maja Borić, Juraj Melša i Hrvoje Brezovac, te trenerice Nataša Kolić i Petra Balog i sutkinja Ana Kera, vratio se iz najudaljenije zemlje južne polutke gdje je nastupio na natjecanju Asia Pacific Junior Diving Invitational u Wellingtonu u Novom Zelandu.
Dio naše ekipe na putu od “sitnih” 25 sati leta pratile su prave avanture “Prstenove družine”, baš kao i u mega poznatom filmu “Gospodar prstenova”, koji se i snimao upravo u Wellingtonu na Novom Zelandu, kao i mnogi drugi filmovi poput Avatara, King Konga i dr. te će Wellington iz toga razloga uskoro po uzoru na Hollywood, zasluženo dobiti ime Welliwood. Ipak, usprkos svim problemima, spretni “Trešnjevčani” su uz sportsko- borbeni moto:”Never give up” uspješno pobjedili sve nedaće i sretno stigli do svog dalekog i hlaaadnog cilja.

 

U visoko kvalitetnoj konkurenciji od 60ak natjecatelja iz azijskog svijeta te Australije i Oceanije, naši su se sportaši uspjeli izboriti za medalje. Mlađa juniorka Maja Borić okitila se sa 2 bronce, na dasci 1m te u knockout disciplini na 3m, dok je Margita Županić također u 3m knockout- u u starijoj disciplini isto zauzela treću stepenicu postolja…

 

Naši dečki Juraj i Hrvoje, u uvjerljivo najjačoj disciplini natjecanja, što potvrđuju i dobivene ocjene Malezijanca Abdullaha Nazreena koji je za povratni skok sa daske 1m dobio 10 od svih sudaca, te čiji je trener Kinez svjetski prvak, odlično su predstavili “Trešnjevačke boje” i na koncu zauzeli: Jurić- 4.mjesto na dasci 1m, 3m i T a Hrvač- 6.mjesto na dasci 3m i T i 7.mjesto na 1m.
Iz zemlje rječima neopisive ljepote čiji su glavni simboli ptica Kiwi i nacionalni sport ragbi, “Trešnjevčani” su kući ponijeli neprocjenjive uspomene koje ostaju zauvijek……

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA