AMSTERDAM DIVING CUP (18.4.-21.4.2013.)

AMSTERDAM DIVING CUP (18.4.-21.4.2013.)

Amsterdam je ovaj vikend okupio mlađe juniore, juniore i seniore iz devet zemalja: Češke, Danske, Norveške, Nizozemske, Poljske, Finske, Mađarske, Švicarske i Hrvatske. Hrvatsku je predstavljalo četiri skakača iz KSV Trešnjevke: LORENA TOMIEK, MAJA BORIĆ, JURAJ MELŠA i HRVOJE BREZOVAC. Svi naši skakači mogu se pohvaliti ulascima u finale i odličnim rezultatima,

Mlađa juniorka, Lorena Tomiek iz Amsterdama nam je donijela zlato s daske 1m, dok je na dasci 3m u finalu zauzela 4. mjesto.

Mlađi junior, Juraj Melša okitio se zlatnom medaljom na dasci 1m i brončanom medaljom na tornju, dok je na dasci 3m zauzeo 4. mjesto. U istoj kategoriji, Hrvoje Brezovac u finalu je zauzeo 5. mjesto na dasci 1m, te 6. mjesto na dasci 3m.

Naša juniorka, Maja Borić ostvarila je također zapažene rezultate. Osvojila je dvije srebrne medalje na disciplini daska 1m i 3m. Maja se također natjecala i u kategoriji seniorki gdje je zauzela odlično 4. mjesto na dasci 3m i 8. mjesto na dasci 1m.

Ženski sinkro par Borić – Tomiek oko vrata su objesile najsjajniju, zlatnu medalju, a muški sinkro par Melša – Brezovac srebrnu.

Rezultati

Galerija

AMSTERDAM-DIVING-CUP

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA