ALPE ADRIA NATJECANJE GRAZ, 03.-04.12.2011.

ALPE ADRIA NATJECANJE GRAZ, 03.-04.12.2011.

Početak natjecateljske sezone obilježilo je natjecanje Alpe Adria za mlađe dobne kategorije i juniore održano u Grazu od 03.- 04. prosinca 2011.
“Trešnjevači” natjecatelji u sastavu: Leda Peštelić, Juraj Melša, Hrvoje Brezovac, Karla Sabljić, Anja Ožanić, Tara i Tessa Jakšinić, Jana Krvavica, Dominik Pavelić te Antonio i Izabela Bančić pod vodstvom trenerica Nataše Kolić i Petre Balog ostvarili su odlične rezultate.
 
Najuspješniji “Trešnjevčanin” bio je mlađi junior Juraj Melša okitivši se sa zlatom (1m) i srebrom (3m). Naš Hrvoje Brezovac u kategoriji kadeta izvrsno je odskakao dasku 3m te zasluženo osvojio srebrnu medalju, dok mu je bronca na 1m “pobjegla” za samo par bodova. Jedina naša osvajačica u ženskoj kategoriji, kadetkinja Karla Sabljić bila je srebrna u disciplini daske 3m a na jednometarskoj dasci joj je postolje izmaklo za 0,50 bodova. “Najmlađu Trešnjevačku” medalju oko vrata je objesio limač Antonio Bančić, koji je osvojio 3.mjesto na 1m.
 
….Bravo za sve nosioce medalja za naš Klub, ali naravno i ostatku naše ekipe najiskrenije čestitke jer su pokazali veliki napredak i puno novih skokova u tek započetoj sezoni….
 
Link na galeriju
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA