ALPE- ADRIA NATJECANJE, TRST 28.-29.01.2012

ALPE- ADRIA NATJECANJE, TRST 28.-29.01.2012

I “Trešnjevka” je bila dio te velike manifestacije, čije su boje na čelu sa trenericama i sutkinjama Natašom Kolić i Petrom Balog branili: Maja Borić, Juraj Melša, Antonija Badel. Hrvoje Brezovac, Karla Sabljić, Leda Peštelić, Matea Šantolić, Jana Krvavica, Marta Kružić, Dominik Pavelić, Mara Suknaić, David Ledinski, Antonio i Izabela Bančić.
 
Krenuvši od naših najmlađih, najuspješniji je bio limač David Ledinski koji je osvojio 3.mjesto na jednometarskoj dasci, kojemu je ovo ujedno i prvo natjecanje izvan granica naše domovine. Kadetu Hrvoju Brezovcu na dasci 1m medalja je izmakla za svega par bodova ali je zato to nadoknadio izvrsnim nastupom na trometarskoj dasci, gdje je osvojio srebro te mu je 2 boda nedostajalo za ostarivanje norme Hrvatskog saveza za skokove u vodu. Kadetkinja Karla Sabljić izborila je broncu na dasci 1metar, mlađi junior Juraj Melša odnio je za naš Klub čak dvije medalje, zlato na 1m i srebro na 3m, kao i naša najbolja mlađa juniorka Maja Borić, koja se unatoč ozljedi koljena na početku sezone uspjela “vratiti” u formu i osvojiti dva zlata (1m i 3m) te na obje discipline zadovoljiti normu HSSV-a.
 
Osvojenih ukupno 7 medalja i ostvarene 2 norme za odlazak na Prvenstvo Europe na samom početku natjecateljske sezone, itakako su dobar motiv za nastavak još kvalitetnijeg rada najboljeg Kluba u Zagrebu!
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA