10. ALPE ADRIA MITING, ZADAR 13.-15.04.2012.

10. ALPE ADRIA MITING, ZADAR 13.-15.04.2012.

Klub za skokove u “Zadar” od 13.-15.travnja na bazenu Višnjik u Zadru bio je priređivač Alpe Adria natjecanja, ukupno 3.kola ove natjecateljske sezone. U društvu 97 natjecatelja iz Austrije, Italije, Njemačke i Hrvatske, “Trešnjevčani” su se borili za što bolji plasman te se ukupno 10 puta penjali na postolje.
 
Najuspješniji bili su očekivano mlađa juniorka MAJA BORIĆ sa osvojena 2 zlata i 2 norme na 1m i 3m, te mlađi junior JURAJ MELŠA također sa 2 zlata u istim disciplinama. Rezultatom ne zaostaje ni kadet HRVOJE BREZOVAC koji je na trometarskoj dasci osvojio zlato dok je na 1m bio drugi te mu je za 0,10 bodova “pobjegla” norma Hrvatskog saveza.
 
Osvajači medalja bili su još: mlađa juniorka LEDA PEŠTELIĆ sa osvojene 2 bronce (1m i 3m), mlađa kadetkinja JANA KRVAVICA zauzela je 2.mjesto u disciplini daske 1m dok je limač DAVID LEDINSKI osvojio broncu također na 1m.
 
Iskrene čestitke i ostatku ekipe: juniorki ANTONIJI BADEL (7.mjesto- 1m), kadetkinji ANJI OŽANIĆ (10.mjesto- 3m), mlađoj kadetkinji MARTI KRUŽIĆ (8.mjesto- 1m) i limačima IZABELI BANČIĆ (6.mjesto), ROKU KRILIĆ (7.mjesto), MARI SUKNAIĆ (10.mjesto), ANTONIJU BANČIĆ i LARI KRILIĆ (12.mjesto) i BORNI OSLIĆ (15.mjesto)…dok posebnu čestitku upućujemo LORENI TOMIEK na osvojene 2 srebrne medalje!
 
Sjajno natjecateljsko raspoloženje “Trešnjevačke ekipe” predvođene trenericama Kolić, Novosel i Balog nije moglo pokvariti ništa pa ni tmurno kišovito vrijeme koje nas je ovoga puta pratilo u našim zadarskim avanturama!
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA