Alpe – Adria<br />Graz, 01.-03.04.2011.

Alpe – Adria
Graz, 01.-03.04.2011.

U Grazu, gdje će se sljedeće godine održati Europsko prvenstvo za juniore, na novo preuređenom bazenu, održalo se Alpe- Adria natjecanje. Na čelu sa trenericama Natašom Kolić i Petrom Balog te sa sutkinjom Anom Kera, „Trešnjevka“ je sa svojih 8 predstavnika (Županić, Badel, Borić, Brezovac, Peštelić, Šantolić, Ožanić i Pavelić) ponovno ostvarila zapažene rezultate.

Margita Županić (juniorka) i Maja Borić (ml. juniorka) najbolje su predstavile „Trešnjevku“, okitivši se svaka sa 2 zlata, na dasci 1m i 3m. Antonija Badel, također juniorka zauzela je 7. mj. na 1m & 3m. Kadet Hrvoje Brezovac u disciplini 1m bio je zlatni, dok mu je na 3metarskoj dasci zlato izmaklo za sitnih 0.40 bodova te je osvojio srebrnu medalju. Leda Peštelić osvojila je srebro na 3-ci, a Matea Šantolić u istoj kategoriji zauzela je 5.mj. (1m) i 6.mj. (3m).

Kod najmlađih „Trešnjica“ iskazali su se Anja Ožanić, sa osvojenom broncom (3m) i Dominik Pavelić sa srebrom na 1 metarskoj dasci.

…zabavna ekipa, super preuređeni bazen sa wellnessom, shopping po Grazu i genijalan provod u vlaku, „ugurali“ su Alpe Adria natjecanje u kategoriju nama najdražih….

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA