ALPE ADRIA- FINALE, ZAGREB 08.- 10.06.2012.

ALPE ADRIA- FINALE, ZAGREB 08.- 10.06.2012.

Pod priređivačkom palicom KSV “Medveščak” od 08.do 10. lipnja na ZP Mladost održano je posljednje finalno kolo Alpe Adria Mitinga. Između natjecatelja iz Austrije, Italije i Njemačke, naravno da su bile i naše “Trešnje” u mnogobrojnom sastavu: Peštelić Leda, Juraj Melša, Hrvoje i Jana Brezovac, Jana Krvavica, Marta Kružić, Korina Gračić, Dominik i Lena Pavelić, Anja Ožanić, Antonio i Izabela Bančić, Lara i Roko Krilić, David Ledinski, Maja Ferenčić, Borna Oslić i Dora Tomljenović sa trenericama i sutkinjama Anom Kera, Natašom Kolić, Marinom Novosel i Petrom Balog.
 
Najboljim rezultatom svakako se može pohvaliti mlađi junior JURAJ MELŠA, koji je uz 2 zlata u obje discipline na 1m i 3m, potvrdio već napravljenu normu za prvenstvo Europe na metru te po prvi puta ostvario i normu na trometarskoj dasci. U ženskoj kategoriji mlađih juniorki, naša predstvnica LEDA PEŠTELIĆ osvojila je 2 bronce na 1m i 3m, dok je LORENA TOMIEK bila zlatna u obje discipline..čestitke!
 
Kod kadeta, HRVOJE BREZOVAC sjajno je odnatjecao disciplinu daske 3m, što potvrđuje zlato i njegov rekordni broj bodova (306,85) koji je ujedno i norma Hrvatskog saveza. Osim zlata, Hrvač se okitio i broncom na dasci 1m…svaka čast!
 
Izvrsna mlađa kadetkinja JANA KRVAVICA još je jedanput potvrdila svoju perspektivnu budućnost osvojivši 170 bodova na dasci 1m (5 bodova do kadetske norme), što je naravno bilo dovoljno za najsjajniju medalju…huraa Januška!
 
Od naših najmlađih predstavnika, u kategoriji limača, osvajač medalje bio je DAVID LEDINSKI sa osvojenom broncom na jednometarskoj dasci….bravo!
Uz ukupno osvojenih 10 individualnih medalja, naš se Klub na kraju Alpe Adria natjecateljske sezone može pohvaliti i osvojenim peharom za 3.mjesto u kategoriji Najbolje ženske ekipe, i nama najdražem priznanju, a to je 3.mjesto u Ekipnom poretku svih Klubova!
 
…čestitke svima…
 
Galerija slika
 

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA