2. KOLO ALPE ADRIA – ZADAR (25.-27.1.2013.)

2. KOLO ALPE ADRIA – ZADAR (25.-27.1.2013.)

Drugo kolo Alpe Adria natjecanja u Zadru okupilo je 84 skakača iz Hrvatske, Austrije i Italije. Naša postava od 16 članova u Zagreb se vratila s čak 12 medalja!!!!!

U najmlađoj dobnoj kategoriji dječaka 1. mjesto na dasci 1m osvojio je DAVID LEDINSKI koji je sjajno odskakao do svog prvog zlata na AlpeAdria natjecanjima. ČESTITKE! U istoj kategoriji kod djevojčica brončanu medalju na dasci 1m osvojila je IZABELA BANČIĆ.

U kategoriji mlađih kadeta imali smo zlatno-srebrnog predstavnika DOMINIKA PAVELIĆA koji je osvojio 1. mjesto dasci 1m i 2. mjesto na dasci 3m.

Kadetkinja  JANA KRVAVICA osvojila je brončanu medalju na dasci 1m, dok je na dasci 3m zauzela  4. mjesto.

Mlađi junior JURAJ MELŠA osvojio je zlatnu medalju na dasci 1m i ostvario 20 bodova iznad norme!   HRVOJE BREZOVAC  je na dasci 3m slavio sa zlatnom medaljom, a na dasci 1m sa srebrnom. BRAVOOO DEČKI!!!!

U kategoriji mlađih juniorki također smo imali zlatnu LORENU TOMIEK na dasci 1m koja je osvojila i srebro na 3m.

Naša juniorka MAJA BORIĆ svojim prvim nastupom u A kategoriji ostvarila je normu s osvojenom srebrnom medaljom na dasci 3m, dok je na 1m osvojila broncu. BRAVO MAJA!!!!

ČESTITKE i  našim ostalim Trešnjicama na sudjelovanju: ANTONIJI BADEL, LEDI PEŠTELIĆ, ANJI OŽANIĆ, MARI SUKNAIĆ, LARI KRILIĆ, ROKU KRILIĆ, DORI TOMLJENOVIĆ i MAJI FERENČIĆ.

alpe-adria-zadar-2013

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA