12. USKRŠNJI MEĐUNARODNI MITING – MEMORIJAL STJEPANA KRIŽIĆA, ZAGREB 29.03.-01.04.2012.

12. USKRŠNJI MEĐUNARODNI MITING – MEMORIJAL STJEPANA KRIŽIĆA, ZAGREB 29.03.-01.04.2012.

Na zagrebačkom zimskom bazenu plivališta Mladost od 29.ožujka do 01.travnja 2012. u priređivačkoj funkciji Kluba za skokove u vodu “Medveščak” pod pokroviteljstvom Grada održao se 12.Uskršnji međunarodni Miting.
 
Zagrebački savez i “Medveščak” tako su ugostili natjecatelje iz Austrije, Bugarske, Danske, Finske, Mađarske, Poljske, Srbije i Hrvatske iz čak 16 Klubova. “Trešnjevka” predvođena Natašom Kolić, Marinom Novosel i Petrom Balog predstavila se sa 19 skakača u sastavu: Antonija Badel, Maja Borić, Leda Peštelić, Juraj Melša, Hrvoje Brezovac, Karla Sabljić, Matea Šantolić, Anja Ožanić, Jana Krvavica, Dominik Pavelć, Marta Kružić, Izabela i Antonio Bančić, Mara Suknaić, David Ledinski, Maja Ferenčić, Dora Tomljenović, Roko Krilić i David Butorac.
Krenuvši od najuspješnijih, svakako je bila naša mlađa juniorka MAJA BORIĆ koja je u individualnim disciplinama 1m i 3m osvojila srebro ali i ponovno potvrdila normu za Prvenstvo Europe u Grazu ovoga ljeta. U sinkro disciplini daske 3m bila je najbolja te se okitila zlatom zajedno sa svojom klupskom kolegicom juniorkom ANTONIJOM BADEL.
 
Izvrsnim rezultaom slijedi je i naš najbolji mlađi junior JURAJ MELŠA, koji je odličnim nastupom na dasci 1m osvojio normu i osigurao odlazak na juniorsko Europsko prvenstvo. Osim norme može se pohvaliti sa 2 srebra i zlatom u sinkru na 3m sa Baslerom iz Kluba “Dive”.
Kadet HRVOJE BREZOVAC osvojio je zlato u sinkro disciplini sa zadraninim Marićem i bronce na 1 i 3metra, u istoj kategoriji ali kod djevojčica KARLA SABLJIĆ zauzela je treću stepenicu postolja u disciplini na 1 metru, dok je najmlađi “Trešnjevački” osvajač medalje bio DAVID LEDINSKI koji je u konurenciji limača od 19 natjecatelja zauzeo sjajno 2.mjesto. Sjajan rezultat napravila je i aktualna prvakinja Hrvatske na dasci 1m mlađa kadetkinja JANA KRVAVICA, kojoj je za par bodova izmaklo zlato u istoj disciplini.
 
Ovim putem želimo dodrodošlicu i LORENI TOMIEK koja se pridružila treniranju u našem Klubu, te na osvojenoj bronci na ovome natjecanju!
 
…čestitke cijeloj ekipi…
 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA