1. KOLO ALPE ADRIA TRST (30.11.2013.)

1. KOLO ALPE ADRIA TRST (30.11.2013.)

Sezona 2013/2014 otvorena je Alpe Adria natjecanjem u Italiji, Trst,  na kojem su osim 5 klubova iz Hrvatske sudjelovali skakači iz Austrije, Italije i Srbije. Iako smo sudjelovali na samo jednom danu natjecanja, vratili smo se s čak 8 medalja, a „pale“ su i prve norme ove sezone.

Krenut ćemo redom od naših najmlađih natjecatelja E kategorije gdje nas je zlatnom medaljom s daske 1m razveselio ROKO KRILIĆ koji je osim zlata ostvario bodovni rekord svojoj kategoriji.

U E kategoriji djevojčica na dasci 1m DORA TOMLJENOVIĆ hrabro se borila s konkurencijom i osvojila svoju prvu medalju na Alpe Adria mitingu, i to srebrnu.

U D kategoriji dječaka, konkurenciju je „pomeo“ DAVID LEDINISKI koji je odličnim skokovima dospio do najvišeg postolja i tako našem klubu donio još jednu zlatnu medalju.

U C kategoriji srebro na dasci 3m osvojila je JANA KRVAVICA koja nam je na ovom natjecanju pokazala i neke nove skokove.

U B kategoriji zlato sa ostvarenom normom na dasci 1m osvojio je naš HRVOJE BREZOVAC, a možemo se pohvaliti i zlatom  JURAJA MELŠA u A kategoriji na dasci 1m.

Kod djevojaka u B kategoriji brončanu medalju osvojila je ANJA OŽANIĆ, dok je u starijoj, A kategoriji briljirala naša MAJA BORIĆ koja je uz srebrnu medalju ostvarila i prvu normu ove sezone.

Čestitamo i našim ostalim natjecateljima na sudjelovanju: DOMINIKU PAVELIĆ(C), IZABELI BANČIĆ(D), MAJI FERENČIĆ(D), LEI DVORŠEK(D) i LUKASU FRGAČIĆ(E).

Ovim rezultatima naši skakači su nam dali do znanja da je pred nama još jedna uspješna sezona!!!! ČESTITKE SVIMA!!!!

1-kolo-alpe-adria-trst(1)

 

Sviđa ti se vijest? Podijeli ju sa prijateljima!

  • Tweet
  • Facebook
  • DiggitHSSV ZSSV
LEN FINA